La SummerSlam anul acesta, multiple titluri au fost schimbate intre campioni si pretendenti.

Primul om care a pierdut titlul a fost The Miz. Acesta a pierdut un meci 1 vs 1 cu Dolph Ziggler pentru Titlul Intercontinental dupa un meci destul de echilibrat. Finalul l-a vazut pe Ziggler executand finisher-ul si luand centura si devenind astfel de doua ori Campion intercontinental.

Al doilea om sa piearda titlul a fost AJ Lee. Doamna CM Punk a pierdut titlul in meciul sau cu wrestlerita Britanica Paige. Meciul a fost unul destul de atipic diviziei feminine, bazat pe spoturi ciudate. Cele doua nu prea au avut chimie, dar finalul a venit dupa un DDT modificat, botezat RamPaige, prin care Anti-Diva a reusit sa castige titlul Divelor pentru a doua oara. Ca un pic de trivia, Paige este nascuta pe 17 August, ziua in care Summerslam a avut loc in state; astfel ea a castigat titlul de ziua ei.

Ultima si cea mai importanta schimbare de titlu a venit in Main Event. Brock Lesnar vs campionul John Cena s-a terminat dupa al doilea F5 executat de Lesnar. Meciul a fost o dominare din partea lui Lesnar in care Cena a fost foarte putin pe ofensiva. Dupa un meci in care Cena a fost victima a unui F5 in primele 10 secunde, 16 german suplexuri si inca un F5, Brock Lesnar a devenit campion WWE pentru a 4-a oara in cariera sa.