WWE.com a publicat un interviu cu Kevin Nash, Scott Hall, Sean Waltman si Shawn Michaels in care acestia au vorbit despre evenimentul cunoscut ca “MSG Incident”, care s-a intamplat pe 19 mai 1996. Interviul a fost luat la ceremonia Hall of Fame de anul acesta si pe site este specificat faptul ca Triple H a fost ocupat in timpul acestuia. Aici puteti citi interviul si puteti vedea singurul material video cu acest moment.

Pe scurt, incidentul de la Madison Square Garden s-a intamplat in timpului unui house show WWF pe 19 mai 1996. Evenimentul cunoscut si sub numele de “Curtain Call” a fost unul dintre primele momente in care s-a spart kayfabe-ul in wrestling. Dupa acel house show Razor Ramon (Scott Hall) si Diesel (Kevin Nash) plecau din WWF in WCW. In acel house show Triple H, care era heel, a avut un meci cu Scott Hall, care era face. In main event-ul show-ului a avut loc  meciul Steel Cage intre Shawn Michaels, care era face, si Kevin Nash, care era heel. Imediat dupa terminarea meciului, Scott Hall a venit in ring si l-a imbratisat pe Shawn Michaels, acest lucru nu a fost o problema pentru ca atunci ambii erau face. Dupa ce a avut loc imbratisarea dintre Michaels si Hall, Triple H (care era heel) a venit si el in ring si i-a imbratisat pe cei doi. Imediat s-a ridicat si Kevin Nash si cei 4 s-au imbratisat in mijlocul ringului spre stupoarea fanilor. Acest lucru s-a intamplat pentru ca toti 4 erau prieteni foarte buni in afara ringului, din acest grup de prieteni care se numea “The Kliq” mai facea parte si Sean Waltman

Pana atunci WWF voia ca ura dintre un heel si un face si para a fi real, sa para ca nu exista relatii de prietenie intre wrestlerii face si cei heel, aceea era mentalitatea anilor ’90 in wrestling. Triple H a fost singurul care a suferit ca urmare a acestui eveniment, pentru ca atunci Shawn Michaels era campion WWF si compania nu a riscat sa il ingroape, iar Hall si Nash plecau imediat in WCW. Triple H a devenit jobber, totusi la 5 luni de la acel eveniment el a castigat titlul WWF Intercontinental.