Unul dintre cele mai importante feud-uri din SmackDown (Bray Wyatt-Daniel Bryan) nu va duce la un meci la Pay-Per-View-ul WWE TLC din această noapte.

În schimb, The Miz se va înfrunta cu Bray Wyatt (nu The Fiend) la evenimentul din această noapte, într-un meci ce nu include titlul WWE, pentru a-i face pe fani să creadă că Wyatt ar putea pierde acest meci. Meciul dintre The Miz și Bray a fost planificat încă de luna trecută și inițial feud-ul între cei doi trebuia să înceapă în timpul unui segment MizTV, dar planurile au întârziat, deoarece Wyatt a fost unul dintre wrestleri ținuți în Arabia Saudită după Pay-Per-View-ul Crown Jewel.

Bray Wyatt se află încă sub feud cu Bryan, dar, potrivit Wrestling Observer Newsletter, a fost luată decizia de a se renunța la rematch-ul lor și se presupune că meciul acesta va avea loc la Pay-Per-View-ul Royal Rumble de luna viitoare în Houston.

Dave Meltzer raportează că rematch-ul dintre Wyatt vs. Bryan a fost întârziat din motive de storyline, ideea fiind să dureze mai mult timp și să se aprofundeze storyline-ul.

Daniel Bryan a contribuit la storyline-urile sale, inclusiv la acesta, astfel încât oricare va fi următoarea mișcare va avea amprentele sale pe ea. Se aude că Bryan va reveni la look-ul pe care îl avea în perioada lui 2014.