*John Cena vine in ring si spune ca nu este de acord cu suspendarea lui CM Punk. Desi nu este de acord cu punctul de vedere lui Punk, el nu crede ca trebuia Punk trebuia suspendat pentru ca si-a exprimat opiniile. Cena ii cere direct explicatii lui Vince Mcmahon.
* Kelly Kelly si Eve Torres castiga iintr-un meci versusThe Bella Twins.

* Promo pentru Andy, castigatorul Tough Enough, este difuzat

* Backstage promo cu R-Truth. Acesta este suparat ca este obligat sa fie in meciul de Nr. 1 contender. El considera ca ar trebui sa primeasca direct titlul. Alberto Del Rio intervine si spune ca este destinul lui sa devina campion.

* Santino Marella & Vladimir Kozlov pierd in fata campionilor la echipe David Otunga si Michael McGillicutty. La finalul meciului Zack Ryder iese si isi face “Woo woo woo”-ul

*Backstage promo cu Miz. Acesta este suparat ca nu se afla in meciul Nr #1 contender.

*Alt Backstage promo. Jack Swagger il confrunta pe Sgt. Slaughter. Un meci intre cei doi umreaza.

*Jack Swagger il invinge pe Sgt. Slaugher. Dupa meci Swagger il tine pe Slaughter in ankle lock pana cand Evan Bourne salveaza situatia. Sgt. Slaugher zice “Pledge of Allegiance” cu publicul pentru ca este 4 iulie.

*Alberto Del Rio ii invinge pe R-Truth si Rey  Mysterio. Victorie prin Submission pe Rey si astfel devine noul Nr #1 Contender.

*Dolph Ziggler si Vickie Guerrero vin in ring. Vickie a organizat o petrecere pentru Campionul Statelor Unite pentru ca este ziua de nastere a Statelor. Kofi Kingston vine in ring si se bate cu Ziggler. Vickie este impinsa intr-un tort.

*Alex Riley il infrange pe Miz cu un roll up. Dupa meci Miz il ataca pe Riley, il loveste cu treptele de otel, il arunca in masa comentatorilor si pleaca.

*Vince McMahon vine in ring si spune ca CM Punk isi merita suspendarea. John Cena iese si el si cere explicatii. Se dovedeste ca Vince nu voia sa riste ca Punk sa plece din companie cu titlul. Cena spune ca daca nu poate sa aiba meciul cu Punk, pleaca si chiar asta pare sa faca. Vince decide sa ridice suspendarea lui Punk si sa pastreze meciul dintre cei doi la Money in the Bank, dar daca Cena pierde este concediat