Conform unor surse din WWE, compania a inregistrat la episodul de Monday Night RAW din aceasta saptamana, un segment in culise ce va fi difuzat la SmackDown-ul din aceasta saptamana. Pentru ca The Rock a fost prezent la Monday Night RAW, compania a profitat de ocazie pentru a inregistrat un segment intre Triple H si The Rock, sarbatorind aniversarea de 15 ani a SmackDown-ului. Se pare ca au existat discutii in timpul sedintelor echipei de creatie despre un posibil meci intre Triple H vs The Rock la WrestleMania 31, mai ales dupa segmentul ce va fi difuzat vineri.

In acest moment, echipa de creatie pregateste doua locuri pentru invitati speciali la meciurile de la WrestleMania 31. Primul invitat fiind The Rock, insa totul depinde de starea sa de sanatate si programul in perioada WrestleMania. Este cunoscut faptul ca The Rock s-a accidentat grav la WrestleMania 29 in timpul meciului contra lui John Cena, astfel inregistrarile filmului Hercules fiind amanate.

Al doilea loc, s-ar putea sa fie ocupat de catre Sting, mai ales ca The Undertaker nu a scos inca din calcul varianta sa mai lupte inca un meci. De asemenea, Sting a mai declarat ca daca nu va putea lupta contra lui The Undertaker la WrestleMania 31, ar vrea sa lupte contra lui Triple H.

Cand vine vorba de centura WWE World Heavyweight, compania vrea ca Brock Lesnar sa-si apere centura in fata lui Roman Reigns, astlfe indicand posibilitatea ca Lesnar sa ramana campion pana la WrestleMania 31. Reigns este momentan in recuperare, dupa ce a suferit o operatie si este de asteptat ca acesta sa revina inainte, sau direct, la Royal Rumble 2015.

Ultimul meci din main event discutat, este John Cena vs Rusev, astfel fiind pus capat feud-ului America vs Rusia.