Actualul superstar al TNA-ului, Matt Hardy este unul dintre cei mai populari si mai controversati wrestleri din lume la ora actuala. Schimbarea acestuia de caracter din ultimele 6 luni si feud-ul cu Jeff Hardy de acum cateva luni, au atras aparent atentia oficialilor WWE, care sunt interesati sa il aduca pe acesta inapoi.

Conform Wrestling News Observer, Triple H isi doreste sa obtina semnatura acestuia primavara viitoare, dupa ce contractul lui Matt cu TNA va expira. Chiar daca acesta nu a fost contactat in mod direct de COO-ul companiei, mai multe surse sustin faptul ca Hunter a luat deja legatura cu Matt prin niste intermediari.

Este destul de posibil ca Hardy sa nu isi doreasca sa se reintoarca in WWE totusi, acesta avand control total asupra caracterului sau din TNA si asupra storyline-urilor pe care le lucreaza, adaugand la asta si faptul ca este un wrestler popular in industrie, castiga mai mult decat suficient in momentul de fata ca sa aiba un venit satisfacator. In WWE este foarte posibil ca acesta sa fie nevoit sa lucreze un program full-time si sa nu mai poata sa aiba control asupra gimmick-ului sau.

In acelasi timp, Hardy a declarat recent ca visul sau este sa isi incheie cariera in WWE, cu un ultim meci la Wrestlemania, deci ramane de vazut ce decizie va lua acesta primavara viitoare.