Dave Meltzer a raportat azi dimineata la Wrestling Observer Radio, faptul ca in momentul de fata posibilul meci dintre The Rock si Triple H in continuare este programat sa fie main-eventul show-ului Wrestlemania 32.

Acesta a mentionat faptul ca in ciuda faptului ca Brock Lesnar nu mai este programat sa il infrunte pe Undertaker in Texas anul viitor, acesta nu se confrunta cu Rock atunci. Se pare ca nici cu Steve Austin, daca este sa ne luam dupa negarile celui din urma.

“Semintele” acestui meci au fost practic plantate inca de anul trecut din Octombrie, atunci cand Rock si HHH s-au confruntat intr-un segment din backstage la SmackDown. Dupa cum bine stiti, tensiunea dintre cei doi a crescut dupa intalnirea de la Wrestlemania 31.

Intr-un fel este o miscare logica din partea WWE-ului de a atrage mai multi fani Attitude Era inapoi, deoarece Rock si Triple H au fost discutabil doua dintre cele mai mari staruri ale acelei ere.

De asemenea, fara doar si poate multor wrestleri si fani nu le va conveni faptul ca Triple H se va afla in main-event anul viitor la Wrestlemania. Acelasi lucru poate fi spus si in cazul lui The Rock.