Roman Reigns a fost recent invitatul lui Chris Jericho, la podcastul acestuia, iar unul dintre subiectele principale de discutie a fost meciul pe care fostul campion WWE l-a avut impotriva lui Brock Lesnar la Wrestlemania 31, acela fiind primul main-event al lui Roman de la cel mai important show de wrestling.  Y2J l-a intrebat pe acesta daca i-a fost cumva frica sa intre in ring cu Brock, care era cunoscut pentru modul agresiv in care lucreaza meciurile:

“Ei bine, nu a fost deloc un meci usor, cred ca a fost evident acest lucru. Ideea e ca am fost extrem de increzator inainte de acel meci, deoarece ma asteptam la un meci brutal, ma asteptam la o bataie si toate acele lucruri. Lumea stie ca niciodata nu am dat inapoi din fata unei batai, sunt mai mult decat dispus sa lucrez astfel de meciuri. Totusi, a fost un meci ciudat, deoarece au fost o multime de schimbari de ultim moment.”

Reigns a continuat si ne-a oferit o perspectiva foarte in detaliu despre cum Brock isi planuieste meciurile:

“A fost un meci extrem de dificil de planificat, deoarece Brock era extrem de inchis cand era vorba de idei, nici el nici Paul [Heyman], nu prea au fost dispusi sa stea si sa asculte.”

Trecand mai departe, Roman Reigns a vorbit despre cum a crezut ca Brock Lesnar si-a dorit sa il “omoare” la Wrestlemania 31, in meciul direct dintre cei doi:

“Paul si Brock sunt niste oameni speciali. Chiar am crezut ca vor sa ma omoare la acel Wrestlemania. Erau convinsi ca toti acei oameni prezenti in tribune isi doreau sa ma vada distrus de Brock, asa ca isi doreau sa le ofere acest lucru. Am fost de acord cu ei la aceea vreme, insa i-am spus lui Brock ca daca isi doreste sa ma distruga, va trebui sa duca o lupta grea. Poti sa ma bati in ring cat de tare vrei, insa trebuie sa te astepti la faptul ca voi riposta.”