Dean Ambrose a fost adversarul lui Brock Lesnar la WrestleMania 32, într-unul dintre meciurile care i-au dezamăgit pe fani.

Moxley a vorbit despre acest meci în podcast-ul lui Wade Keller şi a oferit detalii din interior. Actualul wrestler din AEW a spus că a venit constant cu idei pentru meci, vorbind atât cu Vince McMahon, cât şi cu Brock Lesnar, dar totul a rămas la acel nivel.

Moxley a dezvăluit că şi-ar fi dat şi viaţa în ring ca meciul să fie unul bun, însă Lesnar nu i-a împărtăşit această atitudine şi nu s-a stresat deloc să scoată ceva calitativ, venind cu doar o zi înainte în oraşul în care a avut loc şi show-ul şi cu doar câteva minute înainte de meci în arenă.

Una dintre ideile lui Moxley era să încaseze un bump pe pioneze şi i-a trimis un SMS lui Vince McMahon, iar răspunsul acestuia a fost “maybe :)”. O altă idee era ca Moxley să se ducă la sala de forţă a lui Frank Mir, fostul adversar al lui Lesnar din UFC, şi acesta să îl înveţe cum să aplice un heel hook, manevră prin care Mir l-a învins pe Lesnar.