London Free Press a publicat de curand un inteviu cu John Morrison. Originalul il puteti gasi aici, traducerea fiind ceea ce urmeaza.

In mijlocul furtinii din WWE, John Morrison are o problema. Si in timp ce CM Punk fierbe deoarece a fost campion WWE doar pentru cateva minute, Morrison intra intr-un RAW de proportii cu acea problema. R-Truth este cel cu tinta pe spate.

“Sunt tipul sufer relaxat din California in viata de zi cu zi” ne spune Morrison (nume real, John Hennigan). “Dar chiar si un tip relaxat ca mine poate sa se enerveze. Sunt furios din cauza lui R Truth, un tip pe care il consideram odata prieten”.

Dupa ce a fost pus be banca de cateva ori in urma unor atacuri ale lui R Truth, Morrison sa intors la RAW la finalul lunii Iulie si si-a atacat adversarul.

—–

Morrison este fericit cu locul sau in WWE.

“Daca te uiti la John Cena si CM Punk realizezi ca sunt amandoi foarte talentati cu o minte pentru idustria noastra, dar eu am multe lucruri pe care ei nu le au. Momentul lui John Morrison si a Jomo-sapiens-ilor se aproprie. Iubesc ceea ce fac. Iubesc sa fiu in spectacol”

—–

Morrison recunoaste ca inca e emotionat inainte sa puna mana pe un microfon.

“Daca ai emotii, inseamna ca iti pasa de ceea ce faci”, ne-a spus. “Uitati-va la The Rock… inainte sa iasa, e o epava plina de nervi”

—–

Morrison asteapta cu placere sa intre in ring in Edmonton.

“Wrestling-ul este o traditie asa importanta in Canada”, spune John. “Tocmai am fost in Toronto pentru niste chestii media si am intalnit vreo 3 tipi care il cunosteau pe Edge. A fost bestial”

—–

Morrison are si o relatie cu o fata foarte frumoasa, Melina, ce tocmai a fost eliberata de contract de cei din WWE.

“Faptul ca e libera sa aleaga unde si cand sa lucreze e ceva foarte eliberator pentru ea”, declara John.

—–

Raspunsuri Scurte

L-am rugat pe John sa ne descrie cateva personalitati din WWE in doar cateva cuvinte. Uitati ce ne-a raspuns:

CM Punk: “Dogmatic”

Triple H: “Ambitios, dar ne-implinit”

Randy Orton: “Tare. E greu sa ii faci rezumat lui Orton. E o anomalie. Pare ca tot ce a facut, a facut intr-un anumit fel din cauza ca asa e el. Dar e carismatic, si entertaining. Nu poti nega asta”

The Miz: ” Foarte, foarte galagios si enervant. Dar foarte devotat catre prieteni”

Melina: “Cea mai talentata diva angajata vreodata de WWE. Are carisma si sex appeal, dar principalul factor care o face aparte este ca face oamenii sa simta ce simte si ea in ring. Fie ca e nervoasa, fericita, surprinsa sau enervata, ce simte ea simte si publicul.”

Vince McMahon: “Un obsedat de munca supratalentat. Micro-manager. Un perfectionist ce asteapta acelasi lucru de la angajatii sai.