Conform unor surse din WWE, John Laurinaitis are din ce in ce mai putine atributii ca oficial de cand pozitia lui de Vice Presedinte pentru relatia cu wrestlerii a fost preluata de Triple H.

Se pare ca atributiile lui au fost preluate de mail multi oameni angajati de curand in companie de catre Triple H. Pete Leone a primit mai multe atributii in departamentul pentru relatia dintre oficiali si wrestlerii din companie.

John Laurinaitis a fost concediat (kayfabe)  din pozitia de General Manager pentru RAW si SmackDown dupa ce Big Show a pierdut meciul contra lui John Cena la No Way Out 2012.

16 COMENTARII

  1. Mai bn să plece odată! L-am suportat destul până acum! BAI BAI JOHNNY!

    • Decat sa te faci de ras pe aici,mark care vb numai prostii,mai bine ti-ai face cont pe facebook si dute la aia de pe wrestlingfan,ca acolo aveti toti un singur idol:John Cena.

  2. Da ce trebuie să mă vrea cineva? Şi apropo eu nu sunt fan Cena dar nici pe Johnny nu-l mai suport, mai bn ar fi GM Paul Heyman, ar fi mult mai bun decât dacă Johnny ar reveni în funcţie

  3. crezi k daca ai 5 mii de nume “Te Iubesc Ali(p)uta”…”hustle Loyality Repek(k)t” si “U C ME” esti mare smecher…cred ca te-a luat dumnezeu de pe ultimu raft…

  4. AUZI! TE ROG NU TE LUA DE ALINUŢA MEA! CLAR! Oricum de duminica viitoare o să scap şi eu de voi şi voi de mine pentru că mi se expiră internetul dar oricum atunci când o să mai am fiţi siguri că nu vă mai întâlniţi cu mine

  5. puteai sa pui si tu alina….k bancuri cu alinuta sunt destule:))))..si inca o chestie….tu ne zici nu n vom mai intalni cu tine ca si cum ar fi o amenitare:))…noi chiar ne bucuram ca pleci:))))

  6. Ştiu că vă bucuraţi dar eu am zis să nu vă faceţi griji pentru că nu o să mă mai vedeţi pe aici, pentru că voi îmi ziceaţi de mult să plec şi uite că acum puteţi sta liniştiţi că nu o să mă mai vedeţi pe site-ul ăsta, asta…trebuie să mă mai suportaţi doar săptămâna asa, nu aveţi ce face…Cât despre ALINUŢA, care e problema ta dacă mie îmi place să o alint, ea e foarte entuziasmată, chiar îi place să-i spun aşa…SPER CĂ V-AM LĂMURIT!

  7. Articolul nu are ca subiect alinuta sau cati utilizatori sunt folositi de U CE ME. Comentariile sunt oprite

Comments are closed.