Wrestling Observer Newsletter raportează că Brock Lesnar şi Chris Jericho a fost implicaţi într-o altercaţie în backstage, imediat după main event-ul de la SummerSlam.

Conform surselor WON, la finalul meciului Jericho a venit în gorrilla position şi l-a întrebat pe Michael Hayes dacă acesta este finalul pe care l-au planificat. Hayes nu a răspuns, iar Jericho a spus “That’s bullshit” exact în momentul în care Brock Lesnar a apărut şi, probabil crezând că Y2J s-a referit la meci, l-a numit pe Jericho “pussy” sau conform altei surse, i-a spus să tacă şi să îşi vadă de probleme lui. Cei doi au ajuns să fie faţă în faţă şi au început să ţipe unul la celălalt. Lesnar l-a împins pe Jericho cu degetele, răspunsul lui fiind un stare down descris ca fiind similar cu cel dintre Ronda Rousey şi Miesha Tate.

Lesnar l-ar fi împins pe Jericho spre un perete şi i-a spus să îl lovească sau să îl sărute. Triple H a intervenit, dar cei doi au început din nou, moment în care a intervenit Vince McMahon şi i-a spus lui Jericho că totul a fost un work şi că trebuie să fie profesionist.

Triple H i-a spus lui McMahon că Lesnar este cel care a început altercaţia şi Jericho doar s-a apărat. Y2J s-a enervant când a văzut în ce stare este Orton, însă acesta l-a asigurat ştia de ce urma să se întâmple.