WWE legends Nature Boy Ric Flair WrestleMania 25th Anniversary Press Conference Hard Rock Cafe New York City, USA - 31.03.09 Credit: (Mandatory): WENN.com

Ric Flair a avut in urma cu ceva timp o sesiunea de “Ask Me Anything” (AMA) pe pagina dedicata wrestlingului, de pe reddit, iar eu am incercat sa extrag cele mai interesante si mai importante intrebari adresate acestuia. Mai jos interviul:

Ce crezi despre AJ Styles? Stiu ca ai lucrat cu el in trecut (in TNA), insa as vrea sa aud ce crezi despre cariera sa din WWE de pana acum.

Ric Flair: Cred ca este un wrestler incredibil si ma bucur pentru el ca a ajuns in WWE. Este unul dintre cei mai de treaba tipi din industrie si are talentul tehnic al lui Shawn Michaels in ring, insa nu si charisma acestuia. Sunt foarte fericit ca a ajuns unde a ajuns, stiu ca este un om foarte bun.

Ce parere ai despre faptul ca John Cena este aproape sa iti egaleze recordul (de titluri mondiale)?

Ric Flair: Personal, nu am nici o problema cu acest lucru, John este un tip fantastic. A muncit din greu sa ajunga unde este acum, iar eu am castigat acele titluri intr-un mod diferit, decat a facut-o Cena. Erau alte vremuri, o era cu totul diferita fata de cea in care se afla John Cena, insa nu as avea nici o problema daca acesta mi-ar depasi recordul.

Poti sa ne spui un wrestler cu care ti-a placut mult sa lucrezi, insa care nu este atat de popular, care poate fi considerat destul de subapreciat de catre fani?

Sincer, imi este greu sa raspund la aceasta intrebare, deoarece am muncit cu o multime de wrestleri despre care fanii discuta foarte des, precum Shawn Michaels, Steamboat, Hogan, Sting, Hunter (Triple H), Randy Orton si lista continua. Din nefericire am lasat destul de multe nume importante pe dinafara, tocmai fiindca am muncit cu atat de multi wrestleri fantastici. Pot sa spun ca am lucrat in ring cu toata lumea; mai putin cu John Cena, pentru care am tot respectul.

Ce reactie ai cand vezi reactia faniilor la chop-uri in ziua de azi?

Sunt flatat. Stiu ca aceasta reactie nu va inceta vreodata. Efectiv, aceasta reactie va ramane in cultura wrestlingului, pe timpul vietii mele si sunt convins ca si dupa ce nu voi mai fi, pentru mult timp. Si nu se intampla doar in wrestling, vad ca reactii similare sunt si in baschet, hochei, fotbal american etc, iar cea mai mare dezamagire este ca nu primesc niciun ban, chiar daca lumea se foloseste de aceasta chestie inventata de mine pentru a se bucura.