Seara trecută am asistat la ultimul RAW înainte de cel mai mare Pay-Per-View al verii, WWE SummerSlam care va avea loc în această Duminică. În cadrul show-ului din această săptămână, a fost confirmat un meci pentru respectivul eveniment la care muți nu se aștepta.

La finalul RAW-ului a existat un segment în care The Miz și Dolph Ziggler trebuiau să semneze contractul pentru meciul lor de la SummerSlam, iar Shawn Michaels a fost prezent să se asigure că semnarea contractului se va face fără nici un incident.

Ziggler a ținut un promo în care a spus că este o legendă vie, după care a semnat contractul. Apoi, The Miz a spus că se va înfrunta cu Dolph dar la RAW-ul de săptămâna viitoare.

Se pare că Dolph Ziggler nu a citit contractul înainte să îl semneze. Pentru că, de fapt, a semnat un contract pentru un meci cu Goldberg la SummerSlam.

Dintr-o dată s-a auzit melodia de intrare a lui Goldberg, iar fostul campion Universal a venit în ring și a semnat contractul, în timp ce fanii îi scandau numele.