In aceasta Duminica vom avea la WWE Extreme Rules meciul dintre CM Punk (c) vs Chris Jericho pentru centura WWE, iar stipulatia anuntata de WWE la aceasta lupta este Chicago Street Fight. Meciul dintre cei doi continua feudul inceput la RAW-ul imediat dupa PPV-ul Elimination Chamber. Primul meci din seria Punk vs Jericho a fost la WrestleMania 28  si pe langa titlul WWE pus la mijloc, cei doi s-au luptat si pentru dreptul de a-si spune Best In The World. Nu cred ca a surprins pe cineva ca acest feud a continuat si dupa WrestleMania 28 mai ales ca meciul de la PPV si feud-ul lor pana in acel moment a fost unul bun(feud-ul a avut momentele lui nu prea inspirate, insa meciul a fost unul bun spre foarte bun).La fel ca la inceputul feud-ului, cei doi nu prea au avut interactiune fizica, Jericho tinea mai mult promo-urile via satelite in timp ce Punk era mereu prezent la RAW si vorbea in ring. Cei doi se intalnesc pentru a doua oara consecutiv la WWE Extreme Rules pentru centura WWE.

Mai jos imi voi exprima propria opinie prin 5 motive pentru care CM Punk trebuie sa castige la WWE Extreme Rules si acest feud sa se termine:

  1. CM Punk trebuie sa castige la WWE Extreme Rules si sa pastreze centura pentru ca el nu este inca un established wrestler. WWE nu il considera inca asa si daca ar pierde centura acum, el se poate alatura listei de fosti campioni cazuti in Mid-Card, ex: The Miz, Swagger sau Christian. Dupa ce a castigat centura WWE, Punk avea nevoie de un feud solid si de un oponent credibil si cu istorie in WWE iar compania a facut o alegere foarte buna prin Jericho.
  2. Chris Jericho a facut o treaba foarte buna de cand a revenit in WWE. Nu a pus pe primul loc propriu interes si la Royal Rumble l-a pus over pe Sheamus iar la WrestleMania 28 pe CM Punk. Tinand cont ca el o sa plece din WWE inainte de SummerSlam, in acest moment un title run pentru el este oarecum degeaba. Mai are la dispozitie 3 PPV-uri pentru a castiga centura WWE: Over The Limit, No Way Out si Money In The Bank.Poate sa castige centura atunci si inainte sa plece sa puna over un wrestler care are nevoie de asta. CM Punk trebuie sa treaca over la finalul acestui feud cu Jericho.
  3. Feud-ul dintre cei doi trebuie sa se termine iar apoi CM Punk sa revina la modul cum facea promo-urile inainte, si sa-si recastige putin statusul de wrestler care spune direct, pe fata, ce simte si crede. De cand este in feud cu Jericho acesta nu a mai facut asa zisele pipe bomb-uri iar asta era una din caracteristicile lui Punk ce il separa de restu.El nu mai are acelasi hype, parca a inceput sa scada putin, dar cred ca aici este si de vina modul in care a fost facut bookingul la acest feud.
  4. Storylineul a inceput sa fie repetitiv.  Pana la WrestleMania 28 am avut la mijloc Best In The World si centura WWE, dupa acest meci avem la mijloc implicatii personale si centura WWE. Daca o sa continue acest feud atunci ce mai pot aduce nou?Pentru ca mi s-a parut putin trasa de par filmarea cu Punk intrand intr-un bar. Stim ca WWE de foarte multe ori stoarce cat poate dintr-un storyline si nu m-ar surprinde sa vad acest feud continuand, dar repet, vreau sa se termine la WWE Extreme Rules.
  5. CM Punk castiga si apoi trece la urmatorul feud, probabil impotriva lui Lord Tensai si John Laurinaitis. Este foarte cunoscut storyline-ul in care actualul campion dintr-un brand se lupta contra unor wrestleri asociati cu GM-ul Heel. De cele mai multe ori ambele parti au de castigat, face-ul isi atrage pop-uri mari in timp ce heel primeste partea lui de heat.

Daca aveti o alta parere sau completari va astept sa dezbatem impreuna in sectiunea de comentarii.