Săptămâna trecută, invitatul de la Talk is Jericho a fost Jon Moxley, fostul Dean Ambrose. Şi în această săptămână, tot unul dintre starurile de la Double or Nothing este invitatul lui Y2J: Dustin Rhodes.

Despre plecarea din WWE Dustin a spus că nu îi mai păsa deloc, echipa creativă nu avea nimic pentru el, chiar dacă el venea constant cu idei, frază pe care am auzit-o la toţi cei care au plecat din WWE în ultimii ani. Motivul plecării a fost faptul că a vrut să se orienteze pe actorie.
Triple H i-a mulţumit pentru tot ceea ce a făcut pentru companie, iar WWE l-a plătit pe Dustin până când şi-a revenit după operaţia la genunchi.

Despre meciul împotriva lui Cody din WWE fostul Goldust a declarat că a încercat foarte mult timp să îl convingă pe Vince McMahon ca meciul să fie la WrestleMania, însă în cele din urmă a avut loc la Fast Lane, fapt pentru care niciunul dintre ei nu şi-a dat prea mult interesul şi au dus meciul într-o direcţie greşit, astfel că nu a avut nici pe departe impactul pe care l-a avut meciul lor din AEW.

În vârstă de 50 de ani, Dustin va avea un meci alături de fratele său împotriva The Young Bucks la Fight for the Fallen, PPV care va avea loc pe 13 iulie. El şi-a exprimat interesul de a rămâne în AEW şi din toamnă, când vor începe show-urile săptămânale, dar a spus că nu va mai avea niciodată un meci împotriva lui Cody.