Kickoff Match-The Usos vs. Breezango

Analiza: De pe ce nava intergalactica a aparut acest meci? Nu am nimic de analizat la build-up pentru ca nu a existat unul, a fost doar adaugat pe card pentru a avea si ceva in pre-show.

Ce ar fi ideal: Ideal ar fi ca acest meci sa nu fi avut loc pentru ca nu are sens si nici rost, dar avand in vedere ca nimic nu va schimba asta as spune in felul urmator. Ce mi s-ar parea ideal sa se intample este ca unul dintre Usos sa se faca heel. Acest fapt trebuia sa se intample de ceva timp. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Cei doi Usos au devenit plictisitori si daca nu isi vor schimba gimmick-ul si nu vor face turn vor ajunge huiduiti in viitorul apropiat, mai ales ca acum WWE-ul are o baza stabila cel putin pentru divizia la echipe si nimeni nu va mai fi la fel de interesat de Usos.

Ce cred ca se va intampla: Avand in vedere ca Breezango a castigat in fata la Lucha Dragons si se poate observa ca li se ofera un mic push, presimt ca vor castiga in fata Usos. In mod evident nu va fi o victorie clean, dar am o presimtire ca cei doi vor castiga. Nu am nici o idee unde vor sa ajunga cu Breezango, dar mi se pare o risipa.

Castigatori: Breezango via roll-up