Brock Lesnar este foarte aproape de o nouă revenire în UFC, care ar putea avea loc chiar anul acesta.

Potrivit lui Dave Meltzer, UFC a vrut ca Brock Lesnar să fie adversarul actualului campion UFC Heavyweight, Stipe Miocic, în show-ul de pe 4 noiembrie din Madison Square Garden. Acest lucru nu este posibil din cauza suspendării primite de Lesnar şi anunţului cu privire la retragere. Dacă Lesnar va fi reintrodus în baza de testare USADA în zilele următoare, va mai avea 5 luni de suspendare, iar cel mai devreme poate reveni la mijlocul lui decembrie.

UFC ar vrea să îl poată avea pe Lesnar în decembrie, datorită popularităţii sale. Cei din UFC sperau ca Ronda Rousey să revină în decembrie, dar, chiar dacă nu a anunţat oficial că se retrage, Dana White nu crede că va mai lupta vreodată.

Pentru ca Lesner să lupte, ar avea nevoie de o pregătire de minim 9-10 săptămâni, ceea ce înseamnă că nu va putea apărea în WWE în acea perioadă. Totodată, va fi nevoit să renunţe la titlul Universal, pentru că WWE-ul vrea să evite posiblitatea ca Lesnar să piardă o luptă reală din postura de campion. Dacă va lupta în decembrie, va rata Survivor Series, dar va fi prezent pentru Royal Rumble şi Wrestlemania. Un alt amănunt este că va avea nevoie, încă o dată, de acceptul WWE, pentru că este sub contract până la Wrestlemania 34.