Dupa cum ati putut afla de pe WrestleBook.RO, oficialii vor ca in viitor Familia Wyatt sa aiba babyface turn. Conform unor surse din WWE, oficialii sunt constienti ca acest lucru se va putea concretiza mai tarziu si nu vor acest turn sa aiba loc in viitorul apropriat.

In timpul sedintei echipei de creatie, s-a motivat acest plan prin faptul ca sunt prea deja prea multe stable-uri de heel la WWE TV in acelasi timp, cum ar fi The Shield si Zeb Colter Militia.

Au existat mai multe speculatii pentru un posibil meci la SummerSlam 2013 intre Brothers of Destruction (Undertaker si Kane) vs Familia Wyatt dupa ce acestia l-au atacat pe Kane la RAW-ul din aceasta saptamana. Sunt sanse foarte mari ca acest lucru sa nu aiba loc dupa ce o sursa din WWE a raportat ca The Undertaker a suferit o noua accidentare si in acest moment, nu se stie daca se va recupera pana la SummerSlam 2013.

Oficialii au fost multumiti de debutul Familiei Wyatt la RAW si nu sunt ingrijorati daca ratingul a scazut in timpul acelui segment pentru de cele mai multe ori, in acel interval oral, ratingul pentru RAW scade.