Conform unor surse din WWE, oficialul din companie responsabil pentru push-ul actual al Familiei Wyatt este Triple H, acesta fiind un mare fan al grupului ce a fost format prima data in NXT. Familia Wyatt a debutat prima data oara in NXT, teritoriul de dezvoltare pentru care Triple H este responsabil si de atunci, oficialul a insistat ca ei sa primeasca un push constant.

Sursa a continuat sa relateze ca ne putem astepta ca dupa meciul de la SummerSlam 2013 intre Bray Wyatt si Kane, grupul sa primeasca un push si mai important. Se pare ca WWE nu vrea ca Familia Wyatt si The Shield sa primeasca push in acelasi timp si din cauza acestui motiv, Dean Ambrose, Seth Rollins si Roman Reigns nu au mai avut o expunere atat de mare recent cum au avut inainte de debutul Familiei Wyatt.

Un indiciu important vizavi de acest zvon este faptul ca doar Dean Ambrose are pana in acest moment un meci anuntat oficial pentru SummerSlam 2013 si anume impotriva lui Rob Van Dam in pres-show.

Pentru ca doua proiecte ale lui Triple H in WWE, Sin Cara si Kharma nu au avut succesul asteptat, zvonurile indica ca Triple H se va concentra si mai mult pe Familia Wyatt ca grupul sa fie un succes in companie.