Într-o ediţie recentă a podcast-ului Talk is Jericho, Chris Jericho a comentat apariţia surpriză de la All In, show-ul independent organizat de Cody Rhodes şi The Young Bucks, şi a oferit câteva detalii din culisele show-ului.

Despre refuzul iniţial: “Cu luni în urmă, când All In a fost anunţat, Cody m-a sunat şi m-a întrebat dacă vreau să particip. L-am refuzat pentru că nu voiam să lucrez alte show-uri în Statele Unite care nu sunt organizate de WWE.”

De ce şi-a schimbat decizia: “În ultimele luni mi-am schimbat puţin perspectiva şi mă bucur să particip în această revoluţie a wrestling-ului. M-am gândit că voi considera, dar ideea trebuia să fie una bună.”

Cum s-a întâmplat: “Cody m-a sunat din nou şi m-am pus pe gânduri. Ideea a fost să apar mai devreme în show şi să îl atac pe Kenny Omega.”

Jericho a mai povestit că Pentagon Jr. a uitat să aducă un al doilea costum auriu şi a trebuit să îl vopsească singur pe cel de rezervă, cu doar câteva minute înainte de să apară în cadrul PPV-ului.

Prin apariţia la All In, Jericho şi-a promovat show-ul de wrestling de pe croazieră, acolo unde va avea loc rematch-ul dintre el şi Kenny Omega.