O mare parte din distractia wrestlingului e atunci cand te surprinde placut. Cateodata in loc sa te surprinda e mult mai bine sa faca exact ce ai presupus de la bun inceput ca vor face. Desi Destination X s-a terminat 90% cam asa cum am prezis, inca sunt de parere ca daca unele meciuri se terminau alt fel, nu puteau avea acelasi impact.

  Pay per view-ul a fost bun, iar meciurile  si mai bune. Totul a fost cursiv si bine facut. Nu pot sa zic ca am plangeri, si pot sa zic ca am fost “entertained”. TNA Destination X a fost un real success din punctul meu de vedere si a adus Divizia X in prim plan. Oare TNA nu v-or uita de ea instant… asta ramane de vazut.

Samoa Joe vs Kazarian au deschis spectacolul cu un meci foarte Cena. Kazarian a fost cam dominat. A avut o parte din meci cand a fost pe ofensiva dar nu foarte. Mie mi-a placut meciul. Nu tocmai X-Division flying, dar a fost bun. A fost genul de meci care am zis ca totusi trebuie sa fie intr-un card. Un meci bun, dar totusi nu a furat spotlight-ul. Sunt chiar curios unde merg cu Loosing streak-ul lui Joe. Dar tot zic ca trebuia sa fie in acel 3 way.

Doug Williams vs Cine?? – Glumesc Mark Haskins – a fost o placuta surpriza. Recunosc imi plac meciurile de genul asta, cand un relativ necunoscut primeste un meci impotriva cuiva stabilit. Iarasi nu cel mai high flying, dar bun. O ocazie minunata pentru acest Haskins sa debuteze la televzior – culmea si la un PPV – si sa se faca recunoscut. Acum ramane de vazut daca va fi un TNA regular sau doar o chestie a momentului – TNA sa recunoastem fac mult tamtam cateodata pentru chestii care a doua zi sunt lasate balta.

Cred ca este in genetica celor de la TNA.. sau cred ca mai bine zis in a lui Vince Ruso sa nu bage un astfel de meci: Generation me vs Eirc Young si Shark Boy. Trebuia sa avem un humour match. In TNA nu se poate fara. Dar iarasi, in aceasta seara a fost o idee buna si nici nu s-a exagerat. Cred ca ar fi fost o idee sa il puna intre meciul pentru contract si main event… dar na.

Ultimate X a fost exact ce imi doream: meciul serii. Meciul care, cum am mai zis – este cu adevarat singura inovatie a celor de la TNA, a fost si cel mai interesant. Victoria lui Alex Shelly a fost totusi cam previzibila. Cum am zis, preferam Red. Consider ca Red poate face mai multe, dar pana la urma Shelly e numele mai mare.

RVD si Lynn puteau sa faca mai multe prin aer dar au decis sa aiba alt gen de meci. Ceea ce e foarte bine. Meciul extraordinar. Meciul veteranilor din aceasta seara si nu au dezamagit. Ar fi fost o chestie ca Lynn sa castige, dar RVD e un nume mult prea mare, si desi in ultimul meci din feudul lor din ECW Lynn a castigat, de atunci cei doi au avut cariere total diferite. A fost un meci solid. Nu ma plang.

Meciul pentru contract pot spune ca poate pentru mine a fost dezamagirea serii. Nu inseamna ca meciul a fost slab. Chiar opusul. Dar a fost mult prea haotic pentru gustul meu la un moment dat. Heel-ul a castigat si sincer intr-o seara in care face-urile cam dominau, era de presupus ca fostul Austin Starr va lua titlul. Tot sper ca Low Ki sa primeasca ceva, dar asta e doar o perferinta personala

Main eventul a decurs cam exact cum am banuit ca va merge. Inclusiv save-ul din partea intregii divizii. Abyss daca mai tinea titlul cu adevarat devena un lucru rau. In seara Diviziei X aceasta si-a recastigat tiltul.

AJ vs Daniels. Indiferent cat au batut apa in piua ca cei doi sunt cei mai buni prieteni, ca au avut meciuri, ca trebuiau sa decida cel mai bun din divizia X… eu tot voiam Triple Threat-ul. Meciul a fost bun, solid dar tot meciul si chiar si finalul a fost total mort. Nu a avut sentiment, nu a avut cel sentiment. Nu am vrut sa castige nimeni. Asta e ideea. Nu a reusit sa ma puna de partea unuia sau celuilalt. A fost o exibitie pentru mine. Frumos si toate cele… dar nu trebuia sa fie finalul PPV-ului.

Per total un PPV reusit.. momente bune, momente slabe, dar meciuri solide.

Vizionare placuta in continuare si ne vedem Duminica la Money In the Bank.