In vara anului trecut, GSP TV anunta ca va transmite iMPACT Wrestling si PPV-urile TNA, omul din spatele acestui anunt fiind Gabriel Guguianu, comentatorul ce a lucrat in trecut si la sport.ro.

La nici macar un an de zile, GSP TV a retras pe ascuns TNA-ul din grila de programe. Show-ul de wrestling a avut probleme de continuitate mai ales din cauza trustului ce nu i-a asigurat de la bun inceput o zi si o ora fixa. GSP TV muta constant ora in care iMPACT Wrestling urma sa fie difuzat. De exemplu, initial promovau iMPACT Wrestling de la ora 20:00 iar apoi urmatoarea saptamana il mutam la alta ora. Pentru ca jonglau cu ora de difuzare, telespectatorului ii era destul de greu sa urmareasca show-ul preferat. In plus, era foarte greu sa afli la ce ora sau zi urma sa fie transmis iMPACT Wrestling sau PPV-urile din TNA, daca nu urmareai canalul TV pentru ca acestia nu updatau programul de pe site. Erau saptamani in care TNA era prezent pe programul TV si saptamani in care lipsea cu desavarsire.

Cei care au apucat sa lucreze cu Gabriel Guguianu au o parere foarte buna despre el, multi zicand ca s-a zbatut prea mult si nu a fost din pacate atat de mult sustinut.

Intrebat de ce crede ca TNA-ul nu a avut succes in Romania, sursa a zis ca un motiv ar putea fi productia destul de slaba a companiei de wrestling. El chiar daca nu este un fan al wrestlingului, ne-a comparat productia show-urilor WWE cu cel al TNA-ului, zicand “unul costa milioane sa il produci (WWE), celalalt costa cativa lei (TNA), se vede acest lucru cu ochiul liber”.

Lipsa de consistenta si profesionalism din partea trustului din Romania dar si din partea TNA-ului a dus ca acest proiect sa moara la nici macar un an de cand a fost demarat.