Universul WWE l-a văzut pe Bray Wyatt la SummerSlam, dar el nu a fost prezent la RAW sau SmackDown în această săptămână. Există un motiv întemeiat pentru absența lui.

Brad Separd susţine că, oficialii nu l-au folosit pe Bray Wyatt în această săptămână deoarece doresc să sporească atenția asupra gimmick-ului său. Utilizarea în fiecare săptămână îi poate face pe fani să-și piardă încet, încet interesul pentru ”The Fiend”. Prin urmare, nu a fost prezent săptămâna aceasta pentru ca fanii să anticipeze următoarea sa apariție.

”Ideea de al menaja pe Bray Wyatt face parte din gimmick-ul său, și, de asemenea, vom asista la apariții mai rare din partea acestuia pentru brand-ul roșu. În prezent Bray este o posibilă atracție pentru show-ul SmackDown Live, pe care se pune mai mult accent acum.”

WWE i-a permis lui Bray Wyatt să facă ceva foarte interesant cu personajul său, întrucât s-a reinventat. Acum rămâne de văzut când își va face apariția. Absența lui Wyatt de la WWE TV îi va face pe fani să-și dorească să-l vadă mai mult, așa că atunci când va apărea trebuie să existe un motiv important pentru prezența sa care să capteze atenția.