De ce s-a intors in companie: “TNA este casa mea,am debutat aici in urma cu 6 ani la Bound for Glory si aceasta este familia mea.Toti wrestleri si toate divele. Nu am reusit sa stau departe pentru ca mi s-a facut un dor nespus de ring. ”

Cine a incurajat-o sa revina : “Ar fi o singura persoana…si anume Madison Rayne. E o prietena foarte buna si apropiata . Cel putin imi scria in fiecare zi “Cand te intorci inapoi, ne e dor de tine, te iubim.”

Despre plecarea ei din companie: “Au fost cateva probleme de afaceri,n-am nimic personal cu nimeni din companie. A fost o decizie legata strict de afaceri, ma gandeam la ce ar fi mai bine pentru mine.”

Despre Beatiful People: “Multe persoane ma intreaba de perioada mea preferata din TNA,intotdeauna le spun Beatiful People in ipostaza heel.Ne-am distrat atat de mult.Din nefericire Angelina Love a plecat din companie,insa sper ca intr-o buna zi The Beatiful People se va reuni”.

Planuri pentru 2013: “Vreau sa le demostrez tuturor ca pot fi o campiona Knockouts credibila.Voi lupta in felul meu cu toate lumea si voi retine acest titlul in curand”.