Daca urmaresti show-urile WWE saptamana de saptamana sau chiar daca n-ai mai vazut un PPV de cativa ani, Wrestlemania este intotdeauna show-ul WWE pe care trebuie sa il urmaresti. Faptul ca in ultimii ani PPV-ul care ar fi trebuit sa fie cel mai mare eveniment din sports entertainment i-a dezamagit si pe cei mai infocati fani m-a facut sa nu fiu asa interesat de el si aproape sa-l ratez. Totusi am stat sa il vad live, asa cum am obisnuit si in anii precedenti, si acum nu pot spune ca nu ma bucur ca am facut-o, desi am dormit doar o ora si jumatate.

Cele doua meciuri din pre-show/kickoff au fost ok, tag team-ul mult mai bun decat battle royal, asa cum era normal. As fi vrut sa spun ca meciul tag team te-ar fi facut sa cumperi PPV-ul, dar a doua ora din kickoff, cand au avut loc meciurile, a fost exclusiv pe WWE Network. Ma bucur ca au retinut Tyson Kidd si Cesaro.

Daca pentru cei nostalgici meciul dintre Sting si Triple H si confruntarea dintre nWo si DX a fost un „mark out moment”, pentru mine acest moment a fost segmentul dintre The Rock, Ronda Rousey, Triple H si Stephanie McMahon. Chiar daca l-a inceput mi s-a parut ca trag de timp pentru ca existau zvonuri despre o accidentare a lui Wyatt si credeam ca vor sa scoata meciul de pe card, toata treaba m-a facut sa sar de pe scaun, la figurat (pentru ca lumea normala doarme la 4 dimineata). Chiar daca Rock imi este antipatic, m-a facut sa rad pe tot parcursul segmentul & I love Ronda. Triple H este cel mai bun heel pe care WWE-ul l-a avut in ultimii 10 ani. Acum ramane de vazut daca vom vedea meciul si la Wrestlemania 32.

Per total Wrestlemania 31 m-a surprins intr-un mod placut, a fost un show bun, chiar foarte bun la nivelul produsului oferit de WWE. Acest eveniment a demonstrat ca cei din WWE pot avea idei cat de cat inteligente si au reusit sa scoata si din cele mai proaste meciuri ceva decent. Cel mai mare minus al show-ului a fost faptul ca s-a desfasurat ziua, din cauza faptului ca daca ar fi avut loc mai tarziu in partea de este a Statelor Unite ar fi fost prea tarziu. Inca doua lucruri negative ar fi Cena si Triple H vs. Sting, care impreuna au 100 de ani. Nu stiu daca ma voi reapuca de WWE, dar cu siguranta voi vedea si RAW-ul din aceasta seara.