După ce am văzut show-ul, nu aveam de gând să fac niciun review, dat fiind faptul că au fost prea multe meciuri (proaste), dar tot am vrut să îmi exprim părerea despre acest PPV. Aşadar voi nota câteva lucruri care mi-au atras atenţia pe durata evenimentului.

Încep cu kickoff-ul, unde primul meci nu ar fi trebuit să aibă loc. A fost trist de văzut un meci într-o arenă goală. Ciudat şi că Miz a făcut pin-ul pe Jordan.

Victoria lui Neville reprezintă încă o greşeală de booking. Trebuiau să lase titlul pe Tozawa dacă tot i-au terminat reign-ul, nu să schimbe campionul de două ori în mai puţin de o săptămână.

New Day şi The Usos confirmă, din nou, ce am mai spus şi la alte show-uri – au o chimie fantastică. Acesta a fost cel mai bun meci dintre cele două echipe, păcat că a fost în pre-show. Altfel, sunt de acord cu decizia de a pune titlurile pe Usos. Şi meciul pentru titlurile Tag Team din RAW a fost destul de bun, dar era de aşteptat. Cred că a fost plant mingea aceea doar ca să o spargă Cesaro, de obicei echipa de pază o prind până să ajungă în apropierea ringului.

Intrăm în PPV-ul propriu-zis şi în opener vedem o prestaţie jalnică a lui John Cena, care n-a avut niciun chef de meci. Corbin a fost şi el slab, iar viitorul nu sună bine pentru el. Tot la capitolul „îngropări” îl trec şi pe Rusev. După ce Orton a acceptat meciul cu Lesnar şi să piardă titlul cu Mahal, pare că primeşte tot ce îşi doreşte. Fuck him, are cele mai slabe meciuri în 2017. Tot la meciuri foarte slabe intră şi Big Cass vs. Big Show. A fost şansa lui Cass de a străluci, dar a ieşit în evidenţă doar cu bronzul oribil.

În divizia feminină s-au schimbat campioanele din ambele brand-uri. Dacă victoria lui Natalya o anticipam, cu condiţia cash in-ului lui Carmella, la înfrângerea lui Alexa Bliss nu m-am aşteptat. Ambele meciuri au fost acceptabile.

Bray Wyatt/Finn Balor şi meciul pentru titlul WWE au fost meciuri destinate show-urilor săptămânale, chiar Mahal/Nakamura mi s-a părut extrem de slab, pentru că nici japonezul nu s-a obosit să facă ceva interesant. Booking-ul lui Mahal e mizerabil şi sincer nu m-ar surpinde să o ducă cu el campion până la Wrestlemania. De asemenea, de ce naiba încearcă să facă două personaje pentru Balor? Mai multe figurine? Mai multe caractere care pot fi cumpărate în WWE 2K18?

AJ/Owens ar fi trebuit să fie un feud plin cu meciuri foarte bune sau cel puţin aşa ne-a fost promis după primul lor meci. De atunci, calitatea a luat-o la vale. Totuşi, aici au făcut un meci bun, faţă de cel de la Battleground, dar nu a fost deloc despre titlul lui AJ, ci s-a concentrat mai mult pe storyline-ul dintre Shane şi KO.

Main event-ul a fost grozav, chiar nu au dat greş cu el. Patru matahale care voiau să arate cine este cel mai tare. Booking-ul de Superman al lui Brock Lesnar a fost puţin deranjant, dar dacă trebuia ca el să câştige, a fost ceea ce trebuie, pentru că a adăugat suspans meciului, în plus l-a transformat pe Braun Strowman într-un adevărat superstar. Retrag ce am zis în podcast, este pregătit să fie campion în main event, e over as fuck şi a demonstrat că poate scoate meciuri bune atât cu adversari mai mici, gen Zayn, dar şi cu adversari ca Joe sau Reigns. Din păcate el cred că va fi adversarul lui Lesnar pentru No Mercy, acolo unde campionul nu ar trebui să câştige clean.

În consecinţă, SummerSlam a fost un sequel prost şi lung de la Wrestlemania. Multe schimbări de campioni, booking mizerabil şi meciuri băgate la grămadă doar ca să fie. Tot ce trebuie urmărit se află în pre-show şi în main event, plus mica reunire The Shield, care nu cred că vor ţine titlurile foarte mult.

The Miz, Curtis Axel & Bo Dallas vs. The Hardy Boyz & Jason Jordan – *1/4
Neville vs. Akira Tozawa – **3/4
The Usos vs. The New Day – ****
John Cena vs. Baron Corbin – **
Natalya vs. Naomi – **1/2
Big Show vs. Big Cass – DUD
Randy Orton vs. Rusev – NR
Sasha Banks vs. Alexa Bliss – **1/2
Bray Wyatt vs. Finn Balor – **1/2
Sheamus & Cesaro vs. Seth Rollins & Dean Ambrose – ***3/4
Kevin Owens vs. AJ Styles – **3/4
Shinsuke Nakamura vs. Jinder Mahal – *1/2
Braun Strowman vs. Roman Reigns vs. Samoa Joe vs. Brock Lesnar – ****