WWE a publicat pe YouTube meciul integral dintre Ric Flair şi Shawn Michaels de la Wrestlemania 24, moment în urma căruia, cariera în ring a lui Ric Flair s-a terminat… până s-a dus în TNA.

În pregătirea articolului cu meciurile mele preferate de la Wrestlemania (care sper să apară până la Wrestlemania 33), am ales să vorbesc despre această înfruntare, intitulată Career Threatening Match de către WWE, care chiar dacă nu va intra pe lista mea, este un meci foarte bun din mai multe puncte de vedere. Trebuie să recunosc că este prima oară când îl revăd după ce am urmărit show-ul pe TV Sport/Sport.ro la acea vreme.

Mi-ar fi plăcut ca materialul video să includă, dacă nu promo-ul pentru mine, măcar intrările celor doi, dar pentru asta există WWE Network.

Indiferent de ce se spune despre omul Shawn Michaels, wrestlerul Shawn Michaels în cele mai multe cazuri a dat totul în ring, iar aici este unul dintre acele cazuri când şi-a conturat supranumele Mr. Wrestlemania. În acel moment, Flair avea 59 de ani, iar HBK a reuşit să îl facă să arate cât de bine a putut, totuşi vârsta s-a văzut în a doua jumătate a meciului când Flair a dat-o în bară de câteva ori. Din punct de vedere al selling-ului, sunt de părere că bout-ul duce spre perfecţiune, iar aici plusuri au fost şi micile detalii la care au fost atenţi cei doi. Totuşi, cel mai important atu a fost povestea, în special spre final când emoţia şi tensiunea erau la cote maxime. Michales a ezitat de mai multe ori pe parcursul meciului să dea lovitura finală, în timp ce Flair şi-a păstrat porecla “The Dirtiest Player in the Game” şi a făcut tot posibilul ca acela să nu fie ultima prezenţă ca wrestler în WWE. Finalul a fost apoteotic, cu Michaels care i-a spus lui Flair “I’m sorry. I love you” chiar înainte să execute Sweet Chin Music-ul.

La acea vreme a primit doar ***1/2 de la Wrestling Observer, ceea ce mă surprinde. Eu îi dau ****1/4. Acum stau şi mă gândesc cum ar fi arătat un meci între Shawn Michaels şi Ric Flair in his prime.