Patru ani, patru main event-uri consecutive la Wrestlemania si Roman Reigns nu poate sa fie over.

Inafara de Hulk Hogan, niciun wrestler nu a mai fost in patru main event-uri consectuive la WrestleMania. Totusi, spre deosebire de Hogan, Reigns a fost huiduit vehement la fiecare WrestleMania in ciuda faptului ca el ar trebui sa fie babyface. Nicio persoana nu a mai impartit fanii in doua inca de pe vremea lui Cena. Dar fanii l-au acceptat pe Cena inainte ca rutina superman sa ii plictiseasca

Unele zvonuri spun ca Vince McMahon a schimbat deznodamantul main event-ului de la WrestleMania 34 din New Orleans pe 8 aprilie in mijlocul evenimentului. Conform acestor surse, CEO-ul WWE-ului nu a fost multumit de reactiile pe care le-a primit Reigns, omul pe care l-a impins ca fiind fata companiei intr-un mod incapatant.

Din pacate pentru Reigns, pozitia in care se afla nu este din vina sa. De cand a debutat in main roster in 2012, promo-urile sale si skill-urile din ring s-au imbunatatit considerabil. Insa fanii pur si simplu nu vor sa inghita ce compania incearca sa le bage pe gat inca de cand The Shield s-a descompus in 2014. Ascensiunea sa a fost transparenta, iar universul WWE nu putea sa accepte ca el era pregatit sa fie in varful industriei. In mod clar, atunci nu era pregatit.

El este acum, dar ceva trebuie sa se intample.

Reigns are in palmares 3 titluri mondiale, dar niciun title run nu a fost memorabil. Ceea ce oamenii isi amintesc sunt doar huiduielile care il acompaniaza pe Reigns imediat ce muzica lui incepe.

Este de rau atunci cand cele mai mari momente ale unui babyface sunt atunci cand arenele sunt umplute de o simfonie de respingere(RAW-ul post-Mania din 2017). De asemenea, WWE a sters orice moment din meciul lui cu Undertaker de la WrestleMania 33 din arhiva de YouTube.

Deci cum il repari pe Roman Reigns? Cu un heel turn. Evident, un heel turn nu este o propunere noua. Totusi, daca ne uitam inainte la cele mai mari nume din WWE, lucrul pe care ei il au in comun este un heel run care a atras heat imens si inevitabil au devenit babyface, moment in care au devenit mai populari decat niciodata. Steve Austin, John Cena, Shawn Michaels, The Rock, Edge, CM Punk, Daniel Bryan si AJ Styles sunt doar cateva nume care iti vin in minte.

Chiar si run-ul lui Seth Rollins ca heel e motivul principal pentru care fanii l-au primit cu bratele deschise si striga “Burn it down!” din toti plamanii. E mult mai over decat partenerul lui din The Shield, si asta e datorita push-ului sau ca top heel.

Planul pentru Hogan – in care un babyface ramane asa indiferent de circumstante – e invechit, si fanii acum sunt prea inteligenti sa accepte ceva ce le e bagat pe gat. Asta nu inseamna ca Reigns trebuie sa o ia pe urma lui Big Show si danseze intre linia de babyface si heel. Dar inseamna ca un run ca un heel pronuntat il poate ajuta pe Reigns sa isi arate personalitatea si sa-si reimprospateze caracterul.

Cei care spun ca Reigns a inceput ca heel la debutul cu Shield uita ca este foarte importanta cariera singles. Ar fi obligatoriu ca acesta sa aiba titlul Universal ca heel, sa ramana in centrul atentiei si sa aiba un feud cu un babyface credibil – Braun Strowman, poate.

Reigns are tot ce ii trebuie, dar WWE-ul trebuie sa ia lesa de pe el astfel incat acesta sa fie autentic. Ar fi cateva aspecte negative pentru companie, in sensul ca ar putea scadea vanzarile produselor. Dar e un pret mic de platit pentru ceea ce ar putea deveni urmatorul Rock sau Cena.

Heel turn-ul trebuie sa se intample pana nu e prea tarziu.

Editorial scris de Alexandru Profira.

Vocea Voastră – Editoriale scrise de voi. Pentru ca textele voastre să apară pe site, ni le puteţi lăsa într-un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.