În cadrul evenimentului aniversar TakeOver de la finalul săptămânii trecute, WWE a anunţat şi următorul show special din NXT UK, care va avea loc pe 31 august în Cardiff.

În aceeaşi zi va mai avea loc PPV-ul AEW, All Out, dar şi show-ul NJPW din Marea Britanie, Royal Quest. Deşi Triple H a spus că nu ştia de aceste două show-uri, lucrurile stau de fapt altfel.

Potrivit Voices of Wrestling, WWE a urmărit o agenţie de bilete şi a văzut că NJPW a vândut doar 2000 de tichete pentru show-ul lor, dar ceea ce nu ştiau cei din WWE este că japonezii au mai apelat şi la o altă agenţie, prin care au vândut peste 5000 de bilete. Astfel, WWE a crezut că vânzările sunt slabe şi a aranjat repede show-ul, fără să se documenteze că în aceeaşi zi este şi un meci extrem de important la rugby, Ţara Galilor – Irlanda. De altfel, şi în trecut WWE a organizat un show în Anglia fix de la ora la care naţionala Albionului debuta la Campionatul Mondial.

Acum WWE a programat un show în acelaşi timp cu cel din NJPW, unde s-au vândut deja foarte multe bilete. În plus, preţul hotelurilor din Cardiff a explodat din cauza meciului de rugby.