Într-un interviu acordat în mai 2018 pentru TVA Sports din Canada, Kevin Owens a declarat că a semnat un contract pe cinci ani cu WWE, care îl va ține în cadrul companiei până în 2023.

“Din fericire, nu văd de ce nu-mi voi încheia cariera în WWE. Tocmai am semnat recent un nou contract pe cinci ani cu ei. Nu intenționez să plec nicăieri când contractul meu se va termina. Dacă WWE vrea să continue, dacă eu vreau să continui și dacă familia mea este pregătită să continui, nu văd de ce nu s-ar întâmpla”, spunea fostul campion Universal la acea vreme.

Cu toate acestea, se pare că, potrivit Fightful Select, contractul lui Owens cu WWE expiră “mult mai devreme” decât credea inițial.

“Am aflat de la un oficial WWE că WWE a restructurat mai multe contracte înainte de pandemie și, indiferent de motiv, înțelegerea lui Kevin Owens a fost modificată pentru a expira în ianuarie 2022. Nu ni s-a spus nimic despre termenii suplimentari ai contractului sau în mod specific de ce a fost scurtat. Ne vom ocupa să aflăm dacă și alte contracte au fost ajustate.”

O captură de ecran a unui tweet aparent șters de Kevin Owens a devenit virală marți. Tweetul șters conținea coordonatele pentru monumentul Mount Rushmore. Numele Mount Rushmore era, de asemenea, un stable care îi includea pe Owens, Adam Cole și Young Bucks.