In caz ca nu ne urmariti pe facebook (uite ce puteti rata, asa ca fuga repede si dati like), noi am comandat cartea Undisputed a lui Chris Jericho si acum facem un concurs sa vedem cine este norocosul care o va lua de pe mainile noastre. Pentru a participa trebuie sa raspundeti la urmatoarele intrebari legate Chris Jericho:

 • De cate ori a detinut titlul intercontinental?
 • De ce Chris Jericho este un mare fan Moongoose McQueen?
 • Ce are in comun cu Papa Ioan Paul al 2-lea si Maica Teresa? 
 • Ce colaborare a avut Chris Jericho cu TNA Wrestling in 2006?
 • Care a fost prima federatie din Statele Unite in care a luptat Chris Jericho? 

Intrebarile nu sunt grele si raspunsurile relativ usor de gasit. La ultima putem spune: MARE ATENTIE! In rest, bafta!

Cine raspunde corect va intra automat in extragerea la sort ce se va face cu un random number generator si filmata. Cine nu raspunde corect… ei bine, ne pare rau. Trebuie totusi sa mentionam, cartea este in limba engleza, asa ca luati asta in considerare cand participati.

 

Reguli

 1. Raspunsurile se trimt pe [email protected] cu Subiectul CONCURS . Nu pierdeti accesul la mailul de pe care trimiteti raspunsurile, pentru ca asa vom contacta castigatorul.
 2. Includeti Nume, Prenume,  Varsta si Orasul de resedinta. Aceste informatii nu vor fi publicate.  Prenumele, varsta si orasul vor aparea pe site doar in cazul castigatorului.
 3. In cazul in care castigatorul nu isi revendica premiul in maximum 48 de ore de la desemnare, un alt castigator va fi ales.
 4. Concursul se desfasoara in perioada 8 Martie 2013 – 22 Martie 2013, ora 20:00. Raspunsurile Corecte vor fi postate in data de 22 Martie 2013, dupa incheierea concursului.
 5. Anuntarea castigatorului se va face pe data de 23 Martie 2013, in cadrul podcastului SmarkTalk, cel tarziu pana la ora 20:00.
 6. Concurusul este deschis pentru orice participant din Romania, costul transportului fiind asigurat de Wrestlebook.ro
 7. Daca cineva posteaza raspunsurile in sectiunea de comment, acest user este automat descalificat si commentul este sters.
 8. Fiecare are dreptul la un singur mail, orice duplicat va fi automat scos din lista finala.
 9. Staff-ul Wrestlebook nu are dreptul de participare.