In primul rand tin sa precizez ca sunt destul de surprins de decizile luate de echipa de creatie a WWE-ului in privinta rezultatelor de la Wrestlemania 29.

Acum sa vorbim cate ceva despre fiecare meci in parte :

1. Pre-showul dintre Wade Barrett si The Miz = Castigator The Miz

Nu ma surprinde atat de mult ca Miz a castigat dar am un semn de intrebare asupra viitorului lu Barrett odata cu pierderea titlului IC, este de vazut ce schimbare va lua gimmick-ul lui.

2. The Shield vs Randy Orton,Sheamus,The Big Show= Invingatori The Shield

Victoria Scutului la Mania din punctul meu de vedere era una previzibila dar ma surprinde felul in care WWE-ul a ales sa incheie aceste meci ma nedumerit. Sincer sa fiu ma asteptam ca Scutul sa castige meciul la finalul caruia Randy Orton sa aiba un Heel-Turn in schimb am primit o reconfirmare a lui Big Show ca Heel.

3.Team Hell No vs Dolph Ziggler si Big E Langston= Invingatori Team Hell No

O victorie normala pentru team Hell No pentru ca Dolph Ziggler se pregateste sa incaseze servieta Money In the Bank si ultimul lucru care i-ar fi folosit lui Ziggler ar fi fost castigarea titlurilor la echipe.

4. Chris Jericho vs Fandango= Castigator Fandango

Tin sa mentionez ca rezultatul acestui meci m-a surprins extrem de tare caci in opinia mea victoria lui Fandango nu foloseste nimanui. Fandango nu are cum sa devina un superstar de calibru in WWE asa ca nu putem vorbi de un push ce ar putea veni dupa acest meci iar pe de alta parte cred personal ca Jericho merita mai mult decat o infrangere in fata unui dansator chiar si in conditile in care statusul sau in WWE nu e unul stabil.

5.Alberto del Rio vs Jack Swagger= Invingator Alberto del Rio

Sincer sa fiu eu unul ma bucur de acest rezultat caci nu consider gimmickul lui Swagger este unul demn de un campion mondial . Ramane de vazut cum va evolua viitorul feud cu Dolph Ziggler.

6.Triple H vs Brock Lesnar= Invingator Triple H

O infrangere a lui Triple H ar fi insemnat in acelasi timp retragerea lui HHH iar daca aceasta retragere ar fi avut loc ar fi fost umbrita atat de meciul dintre Punk si Taker cat si de Cena vs Rock 2. Cand Ric Flair si Shawn Michaels s-au retras la Mania, meciurile lor nu au fost umbrite de alt meci din card si nu cred ca ar fi fost o retragere potrivita pentru Triple H . Sincer cred ca Hunter mai poate evolua macar 2 ani de zile dar sper sa inceapa alte feud-uri caci aceste cu Lesnar nu cred ca ne mai poate surprinde cu ceva

7.Cm Punk vs Undertaker= Invingator Undertaker

La acest meci am avut anumite dubii au fost unele momente pe parcursul acestui feud care m-au facut sa cred ca Punk ar putea incheiea Streak-ul dar intr-un final consider ca WWE-ul a ales corect sa il pastreze neinvins pe Taker dar sunt curios cum ii vor organiza retragerea lui Taker.

8. The Rock vs John Cena 2= Invingator Cena

Poate cel mai previzibil meci pentru mine a fost acesta . Era clar ca Cena nu poate pierde 2 ani la rand in fata unui singur om caci el este fata companiei iar Wrestlemania este show-ul principal in lumea wrestling-ului The Rock nu avea cum sa castige pentru ca el nu este un wrestler activ sa ne aducem aminte ca ultimul lui meci a fost la Elimination Chamber pe cand John Cena este un wrestler acitv ce lupta in fiecare seara. Sincer vreau sa vad cu cine va avea un feud pentru titlu Cena in perioada urmatoare probabil la Extreme Rules ii va acorda revansa lui Rock dar ramane de vazut ce va urma dupa Extreme Rules

9.Ryback vs Mark Henry=Invingator Henry

In aceste meci echipa de creatie a incercat sa impace si capra si varza prin faptul ca l-au facut pe Henry castigator si  Ryback a lasat ultima impresie prin acel Shell Shock. Ramane de vazut cum va evolua viitorul celei mai mari companii din industria pe care toti o indragim si pe care o numim WRESTLING