Un subiect foarte popular in randul site-urilor de wrestling este, daca WWE va face un feud intre CM Punk si HHH.

Conform mai multor surse din WWE, acest subiect a fost discutat in sedintele echipei de creatie. Este posibil sa avem un CM Punk vs Triple H la PPV-ul Survivor Series din Noiembrie ce are loc la Madison Square Garden.

O idee dezbatuta deja de echipa de creatie este ca la RAW-ul dinainte de Survivor Series, HHH sa il bata pe CM Punk pana acesta sangereaza. Pentru a putea merge inainte cu aceasta idee, WWE trebuie sa primeasca acordul de la USA Network, pentru ca sangele nu este permis intr-un show cu rating de PG (Parental guidance). Angle-ul nu se termina aici, este posibil ca acest meci sa aibe stipulatii ca  Daca HHH pierde, atunci se retrage din functia de Chief Operating Office! Momentan nu se stie ce stipulatie poate sa i se dea lui CM Punk ca sa fie egala cu ceea a lui Triple H si astfel feud-ul sa fie credibil.

Decizia finala o sa avem inainte de SummerSlam sau imediat dupa acest PPV.

Fata de alte angle-uri, CM Punk are un cuvant greu de spus cand vine vorba de un storyline ce il implica pe el, astfel pentru ca toate ideea echipei de creatie sa fie dusa la bun sfarsit, trebuie ca Punk sa-si dea acordul. Este posibil ca Punk sa nu doreasca stipulatiile in storyline.