După o deliberare de două ore, juriul le-a dat câştig de cauză lui CM Punk şi Colt Cabana în procesul civil cu medicul WWE, dr. Chris Amann, ceea ce înseamnă că niciunul nu va trebui să plătească vreo sumă de bani.

Avocatul lui dr. Amann cerea aproximativ 4 milioane de dolari ca daune compensatorii. Sunt zvonuri care susţin că WWE a investit timp şi bani pentru a îl ajuta pe Amann să câştige procesul.

Procesul a început săptămâna trecută după ce Amann i-a dat în judecată pe cei doi după podcast-ul Art of Wrestling, găzduit de Cabana, în care Punk a vorbit despre plecarea din WWE. Amann susţinea că reputaţia lui a avut de suferit şi că a fost agresat de fani pe reţelele sociale.

Când au aflat decizia, Punk şi soţia lui, AJ Lee, s-au îmbrăţişat şi au început să plângă, Colt Cabana a zâmbit, iar dr. Chris Amann a fost lipsit de vreo reacţie, potrivit PWInsider.

Pentru Punk este o săptămână importantă, din moment ce sâmbătă noapte va lupta în cadrul UFC 225 chiar în oraşul său natal, Chicago. Aflat în mijlocul procesului de slăbire pentru lupta cu Mike Jackson, Punk a spus că i s-a luat o mare greutate de pe umeri odată cu încheierea acestui proces.