Pentru cei care nu asculta podcastul nostru, cele de mai jos s-ar putea sa fie o supriza, dar am avut un concurs de Craciun, premiul constand in jocul This War of Mine pe Steam. Ideea concursului – cat si premiul – se invarte in jurul conceptului de a analiza un produs de entertainment pentru a vedea exact ce inseamna calitate.

Castigatorul a fost ales dintre cei care au trimis un mail catre [email protected], mail in care trebuiau sa faca o analiza a filmului The Lorax din 2012 si a specialului TV omonim din 1972. Premiul era acordat celui mai bine realizat text, astfel ca efortul conta si nu norocul de a fi extras. Castigatorul este Popa Andrei.  Il rugam pe Andrei sa ne scrie un mail de pe acelasi cont de pe care a trimis textul participant, mail in care sa ne dea contul sau de Steam pentru a putea intra in posesia premiului.

Pentru cei ce intereseaza, noi nu suntem de acord cu nimic din ce a zis Popa Andrei, dar a avut un text bine realizat si un optimism aparte. Pentru a pastra totusi spiritul concursului, acela de a sublinia calitatea peste mediocritate, o sa oferim si noi o analiza sub textul lui Andrei. Astfel, pe viitor – pentru ca speram sa mai organizam concursuri de genul asta – sa aratam cum se analizeaza calitatea unui produs.