Paige a fost notificată luni de WWE că nu va mai putea să revină în ring după ultima accidentare suferită, conform PWInsider.

Situaţia lui Paige este comparată cu cea a lui Edge, care s-a retras tot din cauza accidentărilor.

Britanica în vârstă de 25 de ani s-a accidentat la un live event WWE de la sfârşitul lunii decembrie într-un meci în care a făcut echipă cu Mandy Rose şi Sonya Deville versus Mickie James, Sasha Banks şi Bayley. Accidentarea s-a produs când Paige a primit o lovitură în spate. Meciul a fost oprit şi o targă a fost adusă lângă ring, dar în cele din urmă a reuşit să iasă din ring pe picioarele ei. Iniţial nu a părut o accidentare atât de serioasă, dar testele făcute de WWE au dus la decizia de a nu o mai lăsa în ring.

Paige trebuia să facă parte din meciul Royal Rumble al diviziei feminine şi ar urma să rămâne în continuare sub contract cu WWE. De exemplu, ea ar putea fi unul dintre antrenorii de la WWE Performance Center.

Revenirea în ring a lui Paige şi asocierea ei cu Mandy Rose şi Sonya Deville a venit după o perioadă groaznică pentru fosta campioană Divas, atât ca wrestler, cât şi ca persoană. Pe lângă absenţa de durată şi accidentarea/operaţia la gât, a mai fost scandalul imaginilor postate pe internet, cele două suspendări din WWE, dar şi o relaţie tumultoasă cu Alberto El Patron.

Momentan ştirea nu a fost confirmată oficial de WWE, dar PWInsider susţine că a primit această informaţie din surse multiple.