Brock Lesnar este foarte aproape de o nouă revenire în UFC, conform site-ului bjpenn.com şi user-ului @TalkMMA de pe Twitter, care a mai dezvăluit ştiri importante din MMA în trecut.

Aceeaşi sursă menţionează că Brock Lesnar şi Paul Heyman au avut o întâlnire în sediul UFC şi revenirea ar putea avea loc chiar la UFC 217, care va avea loc pe 4 noiembrie în arena Madison Square Garden din New York.

Totuşi, există dubii în legătură cu suspendarea primită după ce a picat testul anti-doping în urma meciului cu Mark Hunt de la UFC 200. În mod normal suspendarea ar fi trebuit să expire, dar ar fi fost “îngheţată” când Lesnar a anunţat că se retrage din MMA, în februarie. Potrivit ProWrestlingSheet, Brock Lesnar a reintrat în baza de date USADA pentru a îşi termina suspendarea şi a putea lupta din nou.

Contractul lui Brock Lesnar cu WWE expiră imediat după Wrestlemania 34 şi, conform aceluiaşi site, deja i-a anunţat pe oficialii companiei că nu îl va prelungi.

Dacă într-adevăr este adevărat zvonul în legătură cu prezenţa lui la show-ul UFC din luna noiembrie, este posibil ca Lesnăr să piardă titlul WWE Universal la SummerSlam.

UPDATE
Jeff Novitzky, oficial UFC, a infirmat zvonul conform căruia Brock Lesnar a intrat în baza de data a USADA pentru testele anti-doping.