Conform unor surse din WWE, Brock Lesnar a fost in culisele episodului de Monday Night RAW din aceasta saptamana inainte ca show-ul sa inceapa transmisia la TV, dar a plecat inainte de terminarea show-ului in urma unei dispute cu oficialii

Se pare ca Brock Lesnar a avut o sedinta cu Vince McMahon vizavi de prelungirea contractului sau, ce expira dupa WrestleMania 31. Campionul WWE World Heavyweight s-ar fi enervat in timpul sedintei si a decis sa plece.

BROCK LESNAR INCA NU A SEMNAT PRELUNGIREA CONTRACTULUI

Surse din companie au relatat ca una din cerintele lui Brock Lesnar este ca el sa poata lupta in UFC, chiar daca este sub contract cu WWE. Se pare ca Brock Lesnar a fost nemultumit de suma de bani oferita de catre WWE si nu a avut legatura cu UFC sau directia creativa actuala sau de viitor.

Pana in acest moment, Brock Lesnar si WWE nu au ajuns la o intelegere, dar s-ar putea sa fie rezolvata in curand. Lesnar va fi prezent la WWE TV pentru a-si indeplini obligatiile contractuale ce includ inclusiv meciul de la WrestleMania 31, prin urmare, main eventul nu este in pericol. Daca insa nu va fi prezent la show-urile TV, Lesnar ar urma sa incalce contractul agreat.

Brock Lesnar mai are conform contractului, 4 aparitii la WWE TV. La Monday Night RAW-ul de pe 9 martie si 23 martie, la WrestleMania 31 si la episodul de RAW imediat dupa WrestleMania.