Braun Strowman a primit un push de mai multe ori doar pentru ca acesta să fie oprit dintr-un motiv sau altul. Unii au spus că este propriul său inamic. Cu toate acestea, Strowman nu are nevoie de un titlu pentru a fi un Superstar de top.

În timp ce acorda un interviu pentru Sports Illustrated, Braun Strowman a fost întrebat despre câștigarea unui titlu în WWE. După ce și-a prelungit contractul pe termen lung cu WWE, nu vede acest lucru ca o prioritate în acest moment. Consideră că primește o reacție bună din partea fanilor și spune că are destul timp pentru a câștiga un titlu în WWE.

”Nu o văd ca fiind o necesitate acum. Nu am nevoie de ceva pentru a-mi contura caracterul. Primesc unele dintre cele mai mari reacții și asta doar din cauza fizicului și abilităților mele. Ar fi frumos să am un titlu acum, dar voi fi în această companie pentru mai mulți ani. Este timp destul.”

Braun Strowman are mult potențial care încă nu a fost atins în WWE. Cu siguranță, cu niște idei fresh din partea celor din backstage, Braun va surprinde fanii într-un mod în care nu a mai făcut-o până acum.

În orice caz, Strowman pare să fie fericit, deoarece WWE îl plătește foarte bine, dar şi datorită statutului pe care îl are personajul său.