Un raport recent al celor de la PWInsider indica faptul ca cel mai probabil nu il vom mai vedea pe “Animalul” Batista in WWE pana in 2015. Planul initial era ca Batista sa paraseasca pentru o scurta perioada de timp compania in Iunie pentru a-si promova filmul “Gardienii Galaxiei”, doar ca sa revina la timp pentru PPV-ul Summerslam din August. Evident, acest lucru nu s-a intamplat.

Dupa ce filmul in care a jucat a fost “hit-ul” verii in materie de filme al anului 2014, iar dupa ce Batista s-a plans in mai multe interviuri ca nu i-a placut modul in care WWE-ul l-a tratat atunci cand a revenit, este destul de greu de crezut ca il vom mai vedea pe acesta in vreun ring al companiei anul acesta. Acesta a mai spus ca si-ar dori sa aiba un meci de retragere anul viitor la Wrestlemania impotriva lui Triple H, ceea ce doar “intareste” ideea cum ca “Animalul” nu va reveni inainte ca anul 2014 sa se incheie.

Cel mai probabil posibilul meci de la Wrestlemania 31 va fi si ultimul pentru el. Recent am aflat ca Batista negociaza deja cu Marvel pentru a aparea in sequel-ul filmului “Gardienii Galaxiei”, iar ultimele rapoarte ne indica faptul ca acesta ar putea aparea si in Avengers 3. Un lucru stim sigur. Batista va reveni la un moment dat, insa daca e sa ne luam dupa cum arata lucrurile la ora actuala, acela urmeaza sa fie ultimul sau “run” ca wrestler.