Dave Batista este în acest moment nu doar un wrestler de succes, dar şi un actor la Hollywood, având apariţii blockbuster-uri precum seria Avengers, dar nu toată viaţa a fost roz pentru “The Animal”.

Într-un interviu acordat la Denver Pop Culture Con (poate fi ascultat AICI), Dave povesteşte de ce a plecat din WWE şi cum cariera, dar şi viaţa lui au primit un restart.

În cadrul interviului, Batista dezvăluie că a început să îi fie dragă actoria după ce şi-a dat seama cât de mult nu se pricepe la această meserie şi astfel a dorit să plece din WWE pentru a investi tot timpul în noua pasiune. Cu toate acestea, el a rămas fără bani şi fără roluri, până când a făcut rost de un agent, care i-a făcut rost de un casting în Guardians of the Galaxy.

Personajul Drax i-a venit ca o mănuşă lui Batista, iar chimia actorului cu regizorul James Gunn şi colegul de platou, Chris Pratt, a venit imediat. Un alt amănunt interesant pe care îl spune Batista este că la primul casting agentul său îl ţinea de mână şi îl încuraja ca pe un copil mic, emoţiile fiind stăpâne pe uriaşul wrestler.

Ambiţia lui Batista a fost să îi demonstreze lui Vince McMahon că poate să reuşească şi în alt domeniu, astfel că după ce a obţinut rolul în prima parte din Guardians of the Galaxy l-a sunat şi i-a spus că este pregătit să revină în WWE.