Din păcate, familia lui Daniel Bryan trece prin momente grele. Josie, câinele lui Bryan și Brie Bella a murit.

Joise a fost prezentat în show-ul Total Divas și Total Bellas. A făcut mulți oameni foarte fericiți doar prin faptul că apărea pe ecran. Nu a fost observat nici un simptom care să indice decesul.

Bryan a făcut o declarație în mediul online pe baza acestui subiect. Câinele părea să fie bine dar apoi totul a luat o întorsătură neașteptată. Daniel Bryan a spus că în acest moment toată familia este devastată de pierderea îndrăgitului animal.

”Miercuri am postat o poză cu Joise, era fericită și jucăușă. La mai puțin de 18 ore după ce am făcut acea poză, am dus-o de urgență la veterinar, unde din păcate a decedat. Familia noastră este devastată. Cu durere în suflet, încerc să fiu tare și să îi fiu recunoscător, pentru că Joise ne-a oferit atât de multe lucruri frumoase. Pentru mine și Brie, Joise a fost primul nostru copil și ne-a transformat dintr-un cuplu într-o familie. Când treceam printr-o stare proastă și nimeni nu mă putea înțelege, Joise îmi era alături. Hrănind-o, plimbându-mă și jucându-mă cu ea aveam un scop, iar afecțiunea ei a început să-mi vindice inima. Când am suferit intervenția chirurgicală la gât și am fost singur și fricos, mi-am imaginat cum Joise stătea pe pieptul meu, așa cum făcea de multe ori, lingându-mi nasul iar asta mi-a oferit încredere și curaj. Joise m-a făcut să râd când eram trist, mi-a fost alături în momentele grele și m-a făcut zilnic fericit. Mulțumesc Joise, pentru bucuria pe care ai adus-o familiei noastre. Mulțumesc Joise, că mă iubești așa cum ai făcut-o când am avut cea mai mare nevoie. Ne lipsești foarte mult. Te vom iubi profund pentru totdeauna.”