Jinder Mahal

Personal mă încântă mutarea lui Mahal în RAW, pentru că nu va mai fi nevoie să îl văd în Smackdown. Aici cred că va avea un rol bine definit, adică acela de mid carder, ceea ce cred că este okay pentru ce poate. Este un worker decent pentru nivelul WWE, poate să scoată promo-uri bune şi atrage heat. Ideea este să primească un booking decent şi să nu mai fie introdus în main event.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

The Riott Squad (Liv Morgan, Sarah Logan & Ruby Riott)

Cred că s-a creat o părere proastă despre Riott Squad din cauza faptului că au debutat în acelaşi timp cu Absolution, respectând aceeaşi formulă. Luate individual, doar de Liv Morgan ne putem lipsi, este la acelaşi nivel cu Dana Brooke sau Carmella, cel puţin ring. Bineînţeles, Ruby Riott este cea care are cele mai mari şanse de a face ceva la single, dar dacă în Smackdown credeam că putea să câştige titlul, în RAW nu are nicio şansă, divizia feminină de aici fiind foarte solidă.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

Kevin Owens & Sami Zayn

I-am luat împreună pentru că aşa au fost aduşi, rămâne de văzut dacă vor intra pentru început în divizia tag team sau nu.

În Smackdown, echipa creativă a avut puţin spre nimic pentru Owens, la fel şi în cazul lui Zayn. Putea să iasă ceva mai interesant din heel turn-ul lui, dar în schimb au tras de storyline până nici nu a mai contat cum s-a terminat.

Sunt multe necunoscute în urma Shakeup-ului, dar aş vrea să cred că această mutare este începutul ascensiunii lui Sami Zayn în main event.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Sami Zayn vs. Seth Rollins – Oricând şi în orice formulă este un meci de văzut.

Breezango (Tyler Breeze & Fandango)

Au făcut o treabă grozavă cu un gimmick de rahat, iar când oficialii şi-au dat seama de asta parcă le-au tăiat craca de sub picioare.

Poate că au început cu o victorie împotriva unor foşti campioni, dar personal nu îi văd să facă prea multe. De la jobberi la RAW până la Main Event în câteva săptămâni/luni.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Breezango vs. Curt Hawkins & Zack Ryder

Dolph Ziggler & Drew McIntyre

Ziggler este acelaşi personaj stale de câţiva ani indiferent în ce formulă este băgat. Ultimul lui moment de ţinut minte a fost feud-ul cu Miz pentru titlul Intercontinental.

Îmi este clar că McIntyre a fost pus cu el doar pentru a îl trăda la un moment dat, iar acest lucru se va întâmpla chiar dacă Ziggler îşi va prelungi sau nu contractul. E un booking inteligent dacă avem în vedere faptul că McIntyre ar ieşi victorios după o serie de meciuri cel puţin bune cu Ziggler.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Drew McIntyre vs. Braun Strowman/Roman Reigns/Seth Rollins.

Natalya

Cu această mutare, WWE recunoaşte trecerea ei în rolul de veteran, deci nu cred că o vom mai vedea campioană, cel puţin nu în viitorul apropiat.

Mi se pare că mutarea a fost special făcută pentru a o ajuta pe Ronda Rousey, Natalya fiind una dintre persoanele cu care Rousey s-a antrenat la WWE Performance Center; Dar şi pentru faptul că Tyson Kidd este producer în RAW.

Evident se va ajunge la un feud cu Rousey, astfel Natalya ar putea să primească în sfârşit heat decent ca heel.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Natalya vs. Ronda Rousey

Mojo Rawley

După Wrestlemania 33 aş fi spus că va fi promovat agresiv în Smackdown, dar nu a fost aşa, nici măcar după heel turn-ul pe Ryder.

Are potenţialul de a scoate promo-uri bune ca heel, dar în ring va fi în continuare acelaşi wrestler slab. Dacă nu vor fi directive de la vârf să primească push, cred că se va pierde în multitudinea de wrestleri.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

Zack Ryder

Ryder nu va fi tratat niciodată serios de WWE. Eu chiar nu înţeleg de ce a rămas în companie după ani şi ani în care nu a fost folosit cum trebuie sau chiar a fost umilit.

Într-o lume ideală ar fi un midcarder bun, dar probabil va ajunge pe la Main Event sau în echipă în Hawkins sau ambele variante la un loc.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

Mike Kanellis

E greu să găseşti în roster-ul actual un personaj tratat mai prost decât Ryder, dar acela e Mike Bennett. Doar pentru simplul fapt că i-au dat numele soţiei sale.

În rest, Bennett a fost interesant doar la tag team când făcea parte din The Kingdom şi avea oameni ca Matt Hardy sau Adam Cole pe lângă el, dar în WWE nici în divizia la echipă nu cred că poate să reuşească.

În opinia mea e doar o chestiune de timp până va fi dat afară. Niciodată nu am înţeles de ce a fost adus şi apoi de ce a fost băgat direct în main roster.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

The Ascension

Continuăm seria personajelor tratate prost. Nu are rost să mai vorbesc despre ce era The Ascension în NXT şi ce au ajuns să fie în main roster.

Au avut ocazia să îşi spele păcatele în Smackdown, în schimb au ales să îi bage în segmente de comedie, de aceea sunt de părere că nu vor face nimic semnificativ în RAW. În cel mai bun caz îşi vor continua feud-ul cu Breezango.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

Chad Gable

În Smackdown nu prea au ştiut ce să facă cu el, chiar şi după ce a fost pus în echipă cu Shelton Benjamin.

Aici sunt mai multe variante. Deşi pe hârtie arată bine, ca personaj single i-ar fi destul de greu din cauza înălţimii. Cea mai mare şanse este reunire cu Jason Jordan şi o posibilă asociere cu Kurt Angle a celor doi. Ca echipă heel eu cred că ar avea mare succes.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Chad Gable vs. Seth Rollins/Bobby Lashley/Jason Jordan

Baron Corbin

Deja am înţeles că este unul dintre preferaţii lui Vince McMahon, astfel că singura mea dorinţă este să îi fie lăsată mai multă libertate la promo-uri, pentru că atunci când îi este spus cuvânt cu cuvânt ce să facă nu stârneşte nicio reacţie, în schimb, cu mai multă libertate poate fi un personaj cu potenţial, mai ales că omul din spatele wrestler-ului pare mult mai interesant decât primul.

În ring rămâne acelaşi Baron Corbin care poate să scoată meciuri bune aparent doar cu Kalisto.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Baron Corbin vs. Roman Reigns

Bobby Roode

Roode trebuie făcut heel imediat şi pus la fel de rapid în main event, poate odată ce titlul WWE Universal ajunge la un wrestler full-time.

Motivele pentru care spun asta este vârsta. Are 40 de ani şi un stil de a lucra în ring a la Randy Orton, deci trebuie să profite cât mai repede de meciurile bune pe care le mai are în el.

Meciuri/feud-uri pe care vreau să le văd: Niciunul.

RAW-ul şi-a asigurat o serie de wrestleri foarte buni cu potenţialul de a fi importanţi pentru brand ca Kevin Owens, Sami Zayn, Bobby Roode sau Drew McIntyre.

Totuşi au adus cam la fel de mulţi jobberi. După ce va fi luat titlul după Lesnar, vor avea un midcard extrem de solid cu o mulţime de potenţiale feud-uri.

Per total sunt asiguraţi pe fiecare treaptă a card-ului, poate chiar prea mult. Nu aş fi surprins ca unii să fie traşi pe bară sau chiar concediaţi când va veni perioada.