Intr-o serie de mai multe sesiuni live postate pe Periscope azi-noapte, Alberto Del Rio trimite mai multe jigniri in directia WWE-ului, in special catre Triple H, acuzandu-i pe acestia de hartuire la adresa sa si a lui Paige (care a aparut si ea in videoclipuri).

[Atentie, limbajul de mai jos nu este potrivit pentru toate varstele]:

“Tu trebuie sa fii PG.(Paige). Tu lucrezi pentru compania care este PG. Eu nu mai lucrez pentru aceea companie nenorocita, doamne ajuta, deci nu trebuie sa fiu PG. Oricum, schimband subiectul: stiu ca tu ai fost. Stiu ca tu nenorocitule mi-ai facut asta mie si iubitei mele. O sa dovedesc pana la urma ca tu ai facut-o. Stii foarte bine ca ea oricum era mult prea buna pentru tine(facand referire la Paige).”

“Obisnuiam sa lucrez intr-un loc pe care pur si simplu il dispretuiam, cu niste oameni pe care ii dispretuam si vreti sa stiti de ce? Fiindca erau niste lasi nenorociti, mai ales cel cu nas mare (Triple H). Insa povestea aceea o voi spune in alta zi.”

De asemenea, Del Rio a spus ca Paige nu va reveni in WWE pana cand acesta nu ii va permite. E de mentionat faptul ca fosta campioana a divelor a incercat de mai multe ori sa opreasca streaming-ul live, insa Del Rio nu a lasat-o.

Este greu de mentionat la ce anume face referire Del Rio in rant-ul sau de pe retelele de socializare de azi-noapte, deoarece poate sa fie scandalul recent in care a fost implicata Paige, sau suspendarile pe care le-a primit aceasta din partea WWE-ului in trecut. Cat despre Triple H, se stie ca el cu Del Rio nu s-au inteles niciodata, HHH luand aparent decizia de a-i desparti pe Paige si Alberto in Draft, deoarece Hunter considera ca mexicanul este o influenta negativa asupra lui Paige, pe care aparent mereu a apreciat-o, inca din perioada NXT-ului.