Intr-o aparitie noua pe platforma Periscope, Alberto del Rio a continuat sa il jigneasca pe Triple H, acuzandu-l de mai multe lucruri, printre care si faptul ca tot ceea ce Hunter a realizat in cariera sa s-a datorat faptului ca s-a casatorit cu persoana potrivita, care l-a ajutat sa ajunga acolo unde si-a propus. (din nou declaratiile sale nu contin un limbaj foarte potrivit).:

“Eu cu sotia mea suntem niste oameni foarte fericiti, momentan. Multa lume in ultimul timp a spus prostii si lucruri urate despre noi, mai ales despre mine dupa ce m-am luat de Triple H, insa sa stiti ca nu trebuie sa fiu beat, ca sa fiu sincer, asa ca pot sa spun asta si acum: Triple H esti un las, si chiar nu trebuie sa fi baut ceva ca sa spun ca esti un nenorocit. Tot ce ai facut a fost sa te casatoresti cu femeia potrivita, asta e tot ceea ce ai realizat tu. Te-ai casatorit in familia potrivita si esti un nenorocit.”

Del Rio a continuat, provocandu-l pe Triple H sa il intalneasca, asta in timp ce Paige incerca sa opreasca filmarea:

“Haide la restaurantul meu, la La Cantinita si o sa ti-o spun si in fata. Nu trebuie sa fiu in stare de ebrietate ca sa iti spun asta. Esti doar un tip cu un nas mare si fara pic de barbatie in el.”