AJ Styles a avut o alegere foarte interesantă de făcut în urmă cu câteva luni. Contractul său cu WWE expirase și unii oameni se întrebau dacă acesta va mai semna un nou acord cu compania. El a decis să rămână, iar restul a devenit istorie, dar raționamentul său nu a fost exprimat în totalitate.

În timp ce acorda un interviu pentru The Sporting News, Styles a spus că aceasta este decizia corectă pentru el. În această etapă a carierei sale trebuia să facă o alegere importantă și crede 100% că a luat decizia potrivită.

”Ăsta este job-ul meu. Asta fac pentru a-mi câștiga existența. Știam că următorul contract pe care îl voi semna va fi ultimul pentru mine. Îmbătrânesc și nu vreau să mă complic, nu este cazul. De aceea a fost important să iau decizia corectă și așa am făcut. Sunt sigur 100% că am luat decizia potrivită pentru a rămâne în WWE. Au avut grijă de mine încă de când am venit în această companie. Nu mi-au arătat nimic decât respect, iar pentru asta le mulțumesc.”

Cu siguranță mai mulți fani ai AEW nu sunt încântați de decizia lui AJ Styles pentru că își doreau să-l vadă în această industrie, însă Karl Anderson și Luke Gallows sunt foarte fericiți că acesta nu a plecat.

Acum, Styles, Anderson și Gallows formează o echipă de invidiat, sub un nou nume, și asta e tot ce contează. Va trebui doar să așteptăm și vom vedea dacă Styles va mai lucra doar pentru WWE după acest ultim contract.