AJ Styles a fost invitatul lui James Delow recent, la podcastul Gorilla Position, in cadrul caruia acesta a discutat despre mai multe lucruri, printre care si despre John Cena, meciul sau de la Wrestlemania cu Shane McMahon sau despre utilizarea part-timerilor pentru cel mai important show al anului.

Cand a fost intrebat despre fostul sau oponent, John Cena, AJ a avut doar cuvinte de lauda pentru acesta, declarand ca nu se simte jenat sa recunoasca ca Cena este un wrestler mai bun decat el. Styles a continuat, declarand ca a invatat o multime de lucruri noi lucrand cu John in ring si pune faptul ca meciurile dintre cei doi au fost atat de grozave pe spatele lui Cena si mai ales, pe experienta liderului Cenation-ului din ring.

AJ a mai spus ca John l-a convins in legatura cu anumite spot-uri pe care le-au executat in meciuri, care intr-adevar au iesit mult mai bine decat se astepta Styles. De asemenea, AJ a mai declarat ca in ciuda faptului ca ambii lupta cam de acelasi timp, este evident ca Cena este wrestlerul mai experimentat in meciuri importante si stie mult mai bine sa le lucreze, decat stie el.

Cand a venit vorba despre part-timeri, AJ a avut urmatoarele de spus:

“Va pot spune doar atat, ceea ce au facut Brock si Goldberg impreuna, au asigurat prezenta multor fani la Wrestlemania si asigurarea ca aceasta editie va fi una de neuitat. Lumea poate veni sa ii vada pe ei, deoarece daca vin sa ii vada pe ei, ma vor vedea automat si pe mine, daca lupt la acelasi show ca si ei.

Ideea e ca ai oportunitatea sa impresionezi mult mai multa lume, daca acesti part-timeri atrag mai multa lume la show-uri, iar la finalul zilei sunt sanse mari ca si tu sa ai mai multi fani. Nu sunt deloc suparat ca acestia vin sa lupte la Wrestlemania, in niciun caz.”

Mai departe, AJ a fost intrebat daca simte cumva ca Brock sau Goldberg iau locul de pe card unor alti wrestleri, iar raspunsul sau s-a legat foarte mult de ce se intampla pe termen lung:

“Stii, multa lume spune: “Oh, part-timeri, vin doar sa ne ia locul de pe card”. Stii ceva? Lasa-i sa vina si sa fie part-timeri, deoarece daca reusesc sa atinga acest statut inseamna ca il merita si ca sa fiu sincer, atunci cand nu sunt ei prezenti, inseamna ca eu voi face mai mult bani, deoarece compania are de castigat de pe urma prezentei acestora, iar atunci si eu am de castigat in momentele in care acestia nu sunt prezenti.

Pentru mine este important sa putem, toti, lucra bine impreuna. Nu inteleg de ce este atat de important cine se afla in varf, atata timp cat toti ne putem plati facturiile la finalul lunii.”