Daca v-ati intrebat ce s-a intamplat cu AJ Lee dupa TLC, ei bine aceea infectie la ochi pe care a raportat-o WWE-ul a fost modul lor de a o scoate pe AJ de la show-uri pentru cateva saptamani. Aparent aceasta era accidentata si avea nevoie de o scurta vacanta.

Wrestling News Observer raporteaza faptul ca AJ a lucrat accidentata pentru o perioada de timp, insa a insistat sa isi incheie feud-ul cu Nikki Bella inainte sa paraseasca compania pentru a se recupera. Initial planul WWE-ului era sa organizeze un angle mai mare in care AJ sa fie atacata si astfel scoasa de la show-uri pentru cateva saptamanai, insa intr-un final s-au decis ca cea mai buna varianta este ca Nikki sa ii dea lui AJ cu spray toxic in ochi.

Tinand cont de faptul ca CM Punk a semnat cu UFC (sotul ei), iar in ultimul timp am citit o multime de zvonuri care spuneau ca AJ nu va mai lucra mult pentru WWE, speculatiile continua ca aceasta s-ar putea sa plece din compania lui Vince McMahon inca de anul viitor. Ce este cert momentan este faptul ca AJ Lee va reveni candva in 2015, insa nu stim cand momentan.