Odata cu noua strategie de PPV-uri a TNA-ului, nu o sa mai pot posta un articol la fiecare PPV, asa ca articolele mele s-ar putea sa apara mai des. Voi posta din cand in cand un articol care acopera ultimele evenimente, stiri, zvonuri legate de TNA. Si haideti sa-i dam drumul, ca avem foarte multe de discutat.

TNA2013
Incepem cu episodul din 17 ianuarie, cel cu nunta dintre Bully Ray si Brooke Hogan. Inainte de show, am fost anuntati ca vom revedea cateva nume din vechiul ECW; a fost vorba de Spike Dudley/ Brother Runt si Tommy Dreamer, Tommy Dreamer care aparuse cu o luna inainte in WWE. Ce a imbatranit Spike Dudley. Eu speram sa-i vad pe New Jack, Raven si Sandman. Ar fi fost epic. Nice touch gluma cu Paul Heyman.

Ultimul segment Gutcheck i-a avut protagonisti pe Jay Bradley si pe Brian Cage luptand pentru un contract cu TNA. Amandoi sunt doi luptatori valorosi, talentati. Jay Bradley este cel care a aratat foarte multa personalitate si s-a conectat imediat cu fanii. Modul in care a fost eliminat Cage a fost total dezamagitor. Brian Cage este o adevarata masina de lupta, dar si eu l-as fi ales pe Bradley.

Bobby Roode si Austin Aries impreuna sunt de-a dreptul GE-NI-ALI ! Daca tot showul de o ora jumate ar fi doar ei doi conversand si contrazicandu-se, as urmari showul cu sufletul la gura.

Apoi a urmat nunta .. si O.M.G.! Asta a fost un moment cu adevarat socant la care absolut nimeni nu se astepta. Ma tot asteptam ca Bully sa faca turn heel aici si dintr-o data Taz! Modul in care a fost dezvaluit totul a fost genial: „Is it hot in here ? or is it just me ?”, se deschide la haina si dezvaluie vesta Aces n Eights, iar fanii sunt primii care vad si le auzi 19520_10151289884991026_409998627_nreactia. Classic. Tot angle-ul a fost construit briliant: nimeni n-a zis nimic de Aces & Eights toata noaptea, toata atentia a fost acordata nuntii, intrebarea era daca Hogan o va conduce pe Brooke la altar si absolut niciun gand despre Devon si baietii si dintr-o BUM! Inteleg acum de ce s-a tot luat de Kennely si sper sa fie dat jos de la comentariu.

Taz ca membru Aces & Eights, are rolul mentorului, veteranul care isi da cu opinia fara sa se implice fizic in actiuni. Exact cu Piney in Sons of Anarchy. Desi nu poate lupta, poate foarte usor sa loveasca pe cineva sau sa puna pe cineva in Tazzmision.

De asemenea, cu Taz dezvaluit ca membru Aces N Eights, trebuie sa ne uitam la ce s-a intamplat la Gutcheck de-alungul timpului.  Taz a spus da pentru Taeler Hendrix, pe care n-o vad membra, Sam Shaw, pe care l-au asaltat inaintea meciului sau, Evan Markopoulos, care n-a fost semnat si pe care nu-l vad avand vreo legatura cu gasca, Christian York, pe care de asemenea nu-l vad luand parte la treaba asta. Ce este mai amuzant, este faptul ca Wes Brisco a primit un nu din partealui Taz, la fel si Jay Bradley, despre care se spune ca si el ar fi implicat in Aces & Eights.

Ar fi si mai interesant daca acestui angle i s-ar acorda acelasi nivel de atentie la detalii cum a primit nWo la vremea sa. Odata cu Taz dezvaluit, i-am putea avea pe Samoa Joe si Joey Ryan cautandu-l sa-i ceara socoteala. Dar asta probabil nu se va intampla.

Daniels-494x277
Kurt Angle a anuntat ca mai are 2, 3 ani pana cand se va retrage. Am invatat de-alungul timpului ca declaratiile lui Kurt Angle nu trebuie luate in serios. In fine, sper ca dupa ce se va retrage sa lucreze backstage pentru TNA. Este o legenda si un viitor membru Hall Of Fame, atat in TNA cat si in WWE.

385989_10150445035916026_634289739_nA fost o veste foarte trista pentru mine cand am aflat ca Kid Kash a parasit TNA. Kid Kash este unul dintre cei mai underrated performeri de-alungul timpului. Are atitudinea si caracterul potrivite un adevarat star! Putea fi liderul diviziei X, si la naiba, dupa mine putea fi un jucator important chiar si pentru titlul mondial. E atat de bun omul asta! In ultimul an formase o alianta cu Gunner, si ar fi fost o echipa buna. Tot Kid Kash este cel care l-a ridicat si pus over pe Jesse Sorensen in ochii fanilor. Pacat.

De asemenea, Rosita si Sarita au plecat din TNA. Era de asteptat, nu mai aparusera de un an de zile. Pacat de Sarita, care e o luptatoare si o femeie fantastica. Sper sa revina intr-o zi si sa puna mana pe titlul feminin. Rosita cu siguranta se va intoarce intr-o zi; e o fata tanara si reprezinta viitorul. Daca ramanea acum, in cativa ani, la varsta de 25 de ani, deja nu ar mai fi avut ce sa faca in TNA.

Trecem la evenimentele de pe 24 ianuarie. Showul incepe cu Taz motivandu-si actiunile. Foarte dezamagit de explicatie. De fapt, nici nu prea a fost o explicatie. Tot ce a avut Taz de zis a fost in legatura cu „a higher power”. E vorba de „the president of the Aces N Eights MC”. Si putem zice si ca a anuntat obiectivul Aces & Eights, si anume „to take over TNA”.  Ce a urmat insa a fost oribil. Taz este in continuare comentator si este si  mai insuportabil.

In ultimii 3 ani, Mr Anderson a spus sus si tare ca este un „asshole!”. Ei bine, acum chiar arata ca unul. Foarte tare noua costumatie, noul look neingrijit.

6784131891_d875208800_z

Meciul dintre Daniels si Jeff Hardy a fost foarte bun. Se cam naruise iluzia cu Daniels campion, dar a fost o senzatie placuta. Daniels merita titlul mondial. Atacul asupra lui Jeff Hardy de dupa meci a fost jalnic. Asta se presupune ca il scoate din activitate 4 saptamani pt turul UK ? Puteau face ceva mai vicios. Ce mi-a atras atentia a fost cel care l-a atacat pe Hardy. Nu era unul din membri obisnuiti si nici VP. Dupa corp semana mai mult cu Bully Ray.

– Turul din Marea Britanie reprezinta una din cele mai importante perioade ale anului pentru TNA. La fel ca Wrestlemania season, turul UK este perioada cand TNA se prezinta in fata unora dintre cei mai loiali si importanti fani. Este perioada cand wrestlerii lupta in fata celei mai mari audiente a anului.  Iar fanii din UK merita aceste showuri, deoarece sunt loiali si galagiosi de fiecare data cand TNA vine in vizita. In Orlando, fanii au fost rasfatati.

Devon1-494x277Mi-au placut turn-urile lui Bischoff si Brisco in primul show. Sunt doua turn heel-uri pe care le prevedeam cu totii de luni de zile. Au fost construite bine in ultimele luni. Desigur, un mare minus este faptul ca e vorba de Wes Brisco si Garrett Bischoff care ar trebui sa fie in OVW. Nu stiu daca Wes Brisco e pregatit pentru un meci cu Kurt Angle la Lockdown. Promoul Aces & Eights a fost bun, sa zicem. Devon, surprinzator, se potriveste foarte bine intr-un MC, mereu stie cum sa vorbeasca si atrage atentia. Promo-ul lui Garrett a fost groaznic, insa al lui Brisco a fost acceptabil. „Hawk Hogan!”.

Magnus are potentialul de a fi ce mai mare superstar din istoria TNA, asta daca va fi folosit cum trebuie. A aratat ca un adevarat superstar cand si-a facut revenirea la el acasa, dar nu inteleg de ce nu i-au dat titlul TV. Bad Influence continua sa fie dati naibii.

Roode si Aries sunt cea mai buna parte a showului! Brainbuster-ul pe Chavo Guerrero a fost demential ! Saptamana urmatoare, Roode & Aries aka „The Wet Dream Team”, au castigat titlurile la echipe TNA .. hallelujah !

Robbie-E-494x276
Rockstar Spud, castigatorul TNA British Bootcamp, si-a facut debutul la Impact Wrestling. Tot ce pot spune este ca baiatul asta e facut pentru a fi heel ! Sper ca treaba cu el face a fost doar pentru fanii UK. Imi plac Robbie E si Robbie T. Robbie E e „hilarious”, cum se zice. E amuzant si isi face treaba de fiecare data cand e vorba de entertaining. Rob Terry are foarte mult potential, iar perioada OVW i-a prins EXTREM de bine.

Promourile si tot ce a tinut de Bully Ray in aceste 4 showuri din Anglia au fost foarte, dar foarte bine realizate. Sunt bine realizate si foarte interesant de urmarit. Dialogurile, schimburile de replici cu Hogan, Sting si Brooke, dialogurile dintre Brooke si tatal ei, tot ce tine de Bully Ray a fost foarte bine realizat si gandit. Ray l-a impins pe Hogan la nepotism. De acelasi tratament si atentie ar trebui sa aiba parte si Aces & Eights pentru ca story-ul si gruparea sa creasca. Aceasta gruparea a avut potentialul de a fi la fel de mare ca si angle-ul nWo. In schimb, cand ei sunt 8 vs 2, tot ei sunt cei care se retrag !

La al treilea show au fost folositi si ceilalti concurenti de la British Bootcamp: The Blossom  Twins si Marty Scrull. Toti trei au avut o prestatie buna si sper sa-i revad pe viitor, in special pe gemene sper sa le revad. Incercarea lui Marty de a impresiona aproape ca l-a costat viata.

Wet-Dream-Team-494x277Oh my God! Bad Influence, Roode & Aries si Joseph Park in acelasi ring! Oh my frickin God! Nici nu-mi pot imagina cat de „awesome”, cat de tare ar putea fi un lung schimb de replici intre cei 5.  E amuzant cum Chavo, in Anglia, are parte de un tratament ca al lui Cena din partea fanilor.

Nu am niciun interes in divizia Knockout. Pana nu se schimba ceva, nu e nimic de urmarit.

Cam asta a fost articolul. Imi cer scuze pentru dezordine si eventuale auto-correct-uri din parte Word-ului, dar a fost scris in graba, pe un laptop care aproape ca merge si am incercat sa-l public inainte de Impactul de saptamana aceasta. Ne mai auzim.